Naslovnica Zanimljivosti Snalazi se, narode: Porasle cijene u FBiH: Evo koji proizvodi su poskupjeli

Snalazi se, narode: Porasle cijene u FBiH: Evo koji proizvodi su poskupjeli

122
0

Snalazi se, narode: Porasle cijene u FBiH: Evo koji proizvodi su poskupjeli

Alkoholna pića i duhan u prosjeku su skuplji za 2,3 posto, namještaj, aparati za domaćinstvo i redovito održavanje kuće za 1,2 posto, a prijevoz za 1,1 posto

Potrošačke cijene u Federaciji BiH u siječnju su u prosjeku porasle za 0,3 posto u odnosu na prosinac prošle godine, podaci su Federalnog Zavoda za statistiku.

Alkoholna pića i duhan u prosjeku su skuplji za 2,3 posto, namještaj, aparati za domaćinstvo i redovito održavanje kuće za 1,2 posto, a prijevoz za 1,1 posto.

Hrana i bezalkoholna pića skuplji su za 0,9 posto, zdravstvo, restorani i hoteli i ostala dobra i usluge za po 0,2 posto, te rekreacija i kultura za 0,1 posto, javlja Srna.

Odjeća i obuća u prosjeku su jeftiniji za 7,6 posto, stanovanje, voda, električna energija, plin i drugi energenti za 0,1 posto, dok se u ostalim odjeljcima cijene u prosjeku nisu mijenjale. U siječnju ove, u odnosu na isti mjesec prošle godine, cijene u Federaciji BiH niže su za 1,6 posto. (Srna/N1, DEPO PORTAL/rm)

man showing empty wallet in supermarket, no money to buy, expensive food shopping

 

Prethodni članakKako izgleda život u zatvoru koji je postao Navalnijev dom
Sljedeći članakODGAJALA JE 48 DECE, POMAGALA JE DRUGIMA, A NJENA ŽIVOTNA PRIČA LOMI SRCE! Ovo sigurno niste znali o legendarnoj Esmi Redžepovoj