Naslovnica Zanimljivosti NEVJEROVATNO: Na prijemnom za fakultet palo svih 25.000 kandidata

NEVJEROVATNO: Na prijemnom za fakultet palo svih 25.000 kandidata

145
0

NEVJEROVATNO: Na prijemnom za fakultet palo svih 25.000 kandidata

Neverovatno, ali istinito! Svih 25.000 kandidata Državnog univerziteta u Liberiji palo je na prijemnom ispitu za fakultet. Ipak primljeno 1000 brucoša – neznalica

Državni univerzitet u Liberiji saopštio je danas da je svih 25.000 kandidata za upis na fakultet palo na prijemnom ispitu, što je jedinstven primer u istoriji ove zapadnoafričke zemlje.

– Nijedan od 25.000 kandidata koji su polagali test nije osvojio potreban broj poena – rekao je zamenik dekana univerziteta u Monroviji Ansu Soni, javila je agencija Frans pres.

Univerzitet, na kom se obrazuje više od polovine studenata u Liberiji, bio je primoran da ipak primi 1.000 kandidata, iako nijedan od njih nije položio prijemni ispit za školsku godinu koja počinje sledećeg meseca.

Predsedavajući parlamentarnog odbora za obrazovanje Bil Tuavej za ovoliki neuspeh budućih akademaca okrivio je lošu nastavu. /Izvor: magazin.net/

Prethodni članak(VIDEO) Djedu je stalno nestajao novac, a onda je skrivena kamera snimila šta medicinska sestra radi!
Sljedeći članak(VIDEO) OVAJ SNIMAK VRAĆA VJERU: Nepoznati mladić beskućniku koji se tresao od hladnoće dao majicu i kapu!