Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Mama je stavila nadzornu kameru u sobu svijih beba. Ono što...

(VIDEO) Mama je stavila nadzornu kameru u sobu svijih beba. Ono što su kamere snimile nije mogla da vjeruje. Video iznenadio javnost

133
0

(VIDEO) Mama je stavila nadzornu kameru u sobu svijih beba. Ono što su kamere snimile nije mogla da vjeruje. Video iznenadio javnost

Majci je srce skoro ”puklo od sreće” kada je vidjela što njezini blizance rade.

Laura Dalton (28) iz Škotske majka je 18-mjesečnih jednojajčanih blizanaca Jacoba i Noe. Budući da braća svoje dane uglavnom provode svađajući se tko će uzeti koju igračku, Laura se iznenadila kada ih je prije nekoliko dana stavila na popodnevno spavanje i vidjela kako se – ljube i grle.

Nestašni blizanci, kaže mama, grubi su jedan prema drugom, a teško i zaspe prije nego što se dobrano posvađaju i barem pola sata gađaju plišanim igračkama.

Zato je majci “srce skoro puklo od sreće” kada je vidjela kako se naginju preko ograde svojih krevetića i oboje penju na prstiće da bi jedan drugog zagrlili.

– Budući da se inače stalno svađaju oko igračaka, lijepo je znati da se i vole – izjavila je mama laura za Daily Mail i dodala da nije vjerovati kada je na baby monitoru vidjela bratsku ljubav na djelu. Klinci, naravno, nisu znali da ih ona promatra.

– Kod njih očito nema sredine, ili se tuku ili ljube – zaključila je majka i dodala da se identični blizanci inače “uspavljuju” ubacivanjem igračaka u krevetić onog drugog. Zato joj se ova snimka ljubavi još više sjedi.

– Ako Noa sjedi i veselo se igra, Jacob će mu htjeti uzeti igračku. Ali, ni onda neće biti ‘na miru’ dok nema obje igračke, i svoju i bratovu”, rekla je Laura, koja je snimku preslatkih dječaka odmah poslala i njihovom tati.

Roditelji su se složili da će čuvati video i blizancima ga pokazati svaki put kada se zbog nečega posvađaju, piše Net.hr. (magazin.ba)

Prethodni članak(VIDEO) Sin je došao roditeljima za praznike u posjetu. No,kada su vidjeli s kim je došao suze su im udarile na oči. Reakcija rasplakale mnoge
Sljedeći članak(VIDEO) Djevojka uhvaćena u krađi,a onda je uslijedilo veliko iznenađenje. Kamere snimile apsolutno sve