Naslovnica Zanimljivosti Devojčica (17) iz Pirota htela da opere patike, pa UPALA u Nišavu:...

Devojčica (17) iz Pirota htela da opere patike, pa UPALA u Nišavu: Pojavio se SVEDOK koji je VIDEO TRAGEDIJU!

137
0

Devojčica (17) iz Pirota htela da opere patike, pa UPALA u Nišavu: Pojavio se SVEDOK koji je VIDEO TRAGEDIJU!

Telo nesrećne učenice pirotske Srednje mlekarske škole “Dr Obren Pejić” pronađeno je posle sedam dana nizovodno od grada, u visini zapadne petlje kraj Koridora 10 u predelu koji obiluje vrbacima. Od mesta na kome je upala u reku do mesta na kom je pronađena ima nekoliko kilometara koje su ronioci i pripadnici spasilačke jedinice proteklih dana detaljno pretražili da bi je pronašli tek danas.

Tragalo se i noću. Pretraga korita reke organizovana je čak do belopalanačkog mesta Dolac, koje je od Pirota udaljeno nekih 40 kilometara. Srednjoškolka A.M, je iz pirotskog sela Petrovac u kome je živela sa ocem. Osim oca, iza sebe je ostavila stariju sestru i majku koja se preudala u selu Sukovo. Porodica je potresena i niko nije bio spreman da progovori za medije.

A.M. je živela je u školskom inernatu a kobnog ponedeljka se sa jednom drugaricom našla na keju uzvodno od grada i kada je htela da opere patike na jednog kosini betonskog keja, upala je u ledenu reku.

Pomoći joj nije bilo jer je Nišava izuzetno brza zbog kosina koje štite kej i nasipe od erozije tokom velikih voda. Devojka koja je bila u šetnji sa A.M. takođe ne želi da da bilo kakvu izjavu jer je, kako nam je rečeno, od momenta kada je videla drugaricu kako se davi u velikom šoku i potreban joj je mir.

Kako su pojedine drugarice A.M. rekle bila je dobra devojka i niko nije mogao da pretpostavi da će se na ovakav način okončati njena sudbina. Prema nezvaničnim informacijama, biće sahranjena u selu Petrovac .

Idenetična drama na Nišavi odigrala se pre desetak godina, kada se utopio jedan mladić, koji je inače plivač. I njegovo telo je pronađeno je uzvodno od grada u jednom vrbaku. /srbijadanas.com/novosti/

Prethodni članak(VIDEO) Igrice koje tjeraju djecu u smrt – Izopačeni i opasni izazovi haraju društvenim mrežama, najnoviji je stigao i do Balkana!
Sljedeći članak(VIDEO) DIRLJIVI SNIMAK BALAŠEVIĆA NAKON INFARKTA PONOVO RASPLAKAO SVE: Đole se šalio i kada je gledao smrti u oči