Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Marija Šerifović se oglasila iz Amerike: Odlučila da ispriča sve o...

(VIDEO) Marija Šerifović se oglasila iz Amerike: Odlučila da ispriča sve o odnosu sa Džejlom Ramović!

171
0

(VIDEO) Marija Šerifović se oglasila iz Amerike: Odlučila da ispriča sve o odnosu sa Džejlom Ramović!

Kao bomba odjekuje proteklih dana priča o tome da je pjevačica Marija Šerifović u vezi sa svojom učenicom iz prethodne sezone takmičenja “Zvezde Granda” i pobjednicom iste, Džejlom Ramović.

A o ovoj temi sada se prvi put oglasila i pobjednica Evrovizije, Marija Šerifović, koja je potvrdila jednu stvar:

– Iskreno, uopšte nisam planirala da komentarišem sve ove članke koji su preplavili medije u proteklih pet, šest dana, ali pošto vidim da se u sve to uključuju izmišljene izjave članova naših porodica dužna sam da vam kažem sljedeću stvar – započela je Marija.

– Nikada nije bila tajna da se nakon takmičenja između naših porodica razvilo veliko prijateljstvo koje sigurno neće biti završeno zbog bilo čijih loših ili sumanutih ideja, namjera, navoda ili bilo čega sličnog – izjavila je Marija koja je demantovala pisanja da je u vezi sa Ramovićevom.

Šerifovićeva, međutim, u svom obraćanju nijednog trenutka nije spomenula Džejlu Ramović, a nije ni objasnila zbog čega ju je otpratila sa društvene mreže Instagram. /Izvor: Republika.rs/E-turneja.com/

Prethodni članakKarleuša i Marija zaratile zbog Bosanca! Jelena: Ovo je “medvjedi u parenju manir”! Marija: U džungli ima mali medvjed, ali ima i lav poput tebe i ti ga pojedeš
Sljedeći članakPotresna ispovijest Goce Šaulić o užasima koje je preživjela njena porodica, a po ovom čovjeku su ona i Šaban dali ime sinu!