Naslovnica Muzika Karleuša i Marija zaratile zbog Bosanca! Jelena: Ovo je “medvjedi u parenju...

Karleuša i Marija zaratile zbog Bosanca! Jelena: Ovo je “medvjedi u parenju manir”! Marija: U džungli ima mali medvjed, ali ima i lav poput tebe i ti ga pojedeš

153
0

Karleuša i Marija zaratile zbog Bosanca! Jelena: Ovo je “medvjedi u parenju manir”! Marija: U džungli ima mali medvjed, ali ima i lav poput tebe i ti ga pojedeš

U prvom duelu emisije “Zvezde Granda” koja je večeras na programu Nove BH, sa maksimalnim brojem glasova prošao je u naredni krug direktno Sadik Hasanović iz Sedrenika.

Jelena Karleuša je jedina koja je imala zamjerke na račun  pjevanja ovog bh. mladog pjevača.

“Sadik, jeste da upoređujem pjevanje sa se*om, ali u ovom slučaju ovo nije bio se*s, ovo je bilo si*ovanje. Ovo je bilo primitivno, ruralno, preagresivno… I niko ovo ne želi da čuje još jednom. Ne treba svaki ton da uplaši, treba da razgali. Ti si agresivan. Taj manir niko u žiriju ne podržava i ne voli, ne znam kako si dobio svih 6 glasova. Taj “medvedi u parenju manir” niko ne želi dva puta da čuje. Zakivanje agresivo nije pjevanje. Ovo je bilo karikiranje jednog manira bosanskog koji je u ovom slučaju bio primitivan. Niko ovo neće da sluša dvaput”, iskritikovala je JK dok su se članovi žirija bunili protiv svega što je izgovorila.

“Ti ćeš poslije ove emisije biti zvijezda”, obratio se Saša Popović Sadiku, a onda je ispitao i članove žirija da li bi ga dva puta slušali i svi su potvrdili da bi.

A onda je Marija Šerifović, koja je inače mentor Sadiku, nahvalila ovog kandidata i začepila usta svojoj plavokosoj kolegici:

“Kada je u pitanju Sadik, on je užasno posvećen dečko. Dakle, ni sa kim nisam provela toliko vremena. On me stalno zove, piše. Kad je u pitanju ovaj repertoar, on se tako pjeva. Kada je u pitanju interpretacija čista desetka, ukrasi čista desetka. A to što sad džungla, pa sad ima mali majmun, ima ova životinja, pa dođe wauuu… Idite svi kući. Ti si ovo drugo. Ti si jedan lav i onda dođe ovaj jedan mali mili kulturni, i ti ga pojedeš i je*i ga”, kazala je evrovizijska pobjednica u jednom dahu.

“Evo ja ću vam reći, on je najbolji narodnjak iz Srebrenika. Idi, brate, u Srebrenik i mirno spavaj”, rekao mu je Popović na kraju. /Izvor: senzacija.ba/

Prethodni članak(VIDEO) Snimci razgovora iz noći kada je ubijen Dženan Memić: Kako su reagirali Hitna pomoć i policija
Sljedeći članak(VIDEO) Marija Šerifović se oglasila iz Amerike: Odlučila da ispriča sve o odnosu sa Džejlom Ramović!