Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Ove trojke nisu htjele razgovarati s drugima, no to se promijenilo...

(VIDEO) Ove trojke nisu htjele razgovarati s drugima, no to se promijenilo kada je njihova učiteljica otkrila strašnu istinu

145
0

(VIDEO) Ove trojke nisu htjele razgovarati s drugima, no to se promijenilo kada je njihova učiteljica otkrila strašnu istinu

Život nije bio lak za trojke iz obitelji Yeckes. Ubrzo nakon što im je majka preminula oca je uhitila policija, a djeca su ostavljena da se brinu sama za sebe.

Tri su djevojčice lutale između doma svoje bake i ulica Las Vegasa. Unatoč lošoj životnoj situaciji, trudile su se završiti školu i za to su dobile veliku nagradu!

Unatoč svim predviđanjima, ove su se trojke popele na pozornicu ove godine kako bi dobili svoje diplome. Nekoliko je lokalnih organizacija bilo prisutno kako bi podržali djevojke – bilo je jasno da nisu same.

Iako nemaju niti malo novca, a životna im je situacija nestabilna, Haley, Kassidy i Sierra planiraju upisati Fakultet u Nevadi, Las Vegas. To što su završile srednju školu bila je samo prva prepreka u životu u kojem ih čeka mnoštvo uspjeha.

Zbog toga je, odmah nakon dodjele diploma, Ekipa za Iznenađenja iz Las Vegasa za njih pripremila dva nevjerojatna dara. Djevojke nisu imale pojma što očekivati, a velikodušni su ih darovi ostavili bez riječi.

U priloženom videu pogledajte kakva su iznenađenja dobile Yeckes trojke. /Izvor: magazin.ba/

Prethodni članakTipovi žena koje ostaju same u životu
Sljedeći članak(VIDEO) Gorila je rodila bebu, a zatim je napravila nešto čime je oduševila sve prisutne