Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Otac postavio KAMERU u kćerkinu sobu da vidi šta radi sa...

(VIDEO) Otac postavio KAMERU u kćerkinu sobu da vidi šta radi sa dečkom: A onda je doživio NAJVEĆE IZNENAĐENJE KAD JE POGLEDAO SNIMAK

136
0

(VIDEO) Otac postavio KAMERU u kćerkinu sobu da vidi šta radi sa dečkom: A onda je doživio NAJVEĆE IZNENAĐENJE KAD JE POGLEDAO SNIMAK

Ignasio Garsija iz Kalifornije imao je tešku 2020. godinu. Ne samo zbog epidemije koronavirusa i karantina, već i zato što mu je sedamnaestogodišnja kćerka Sirena počela da dovodi momke kući.

Zbog toga je u njenoj sobi postavio kameru, a kad je pogledao snimke, nije mogao da vjeruje da je ona sa njima zaista samo učila.

Uplašen, bjesan i prije svega nesiguran u to da li će ona praviti dobre izbore ili će ga razočarati, otac je kćerki zapretio da ne poziva momke kući jer je još mlada za to, a i oni se neće dobro provesti pored njega.

 Međutim, djevojka u pubertetu nije mnogo marila za to šta joj otac priča, već je zaista jedno popodne dovela momka u sobu.

Bijesni otac ušao je kod njih i zatekao Sireninog momka kako opušteno leži na njegovom krevetu i smješka mu se. Tada je Ignasio izvadio kameru iz džepa.

“Ovo ću sad da postavim u tvoju sobu da bi znao šta radiš. Nisi mi rekla da ćeš dovoditi nekog, rekao sam ti šta mislim o tome”, rekao je otac dok je držao kameru u rukama.

Sirena je na Instagramu posle ovog videa napisala da je sve bila šala, naglašavajući da joj otac to nikada ne bi priredio.

“Nemojte da mislite da bi zaista stavio kameru u sobu. Šalili smo se da vidimo reakciju ljudi. On mi vjeruje”, napisala je Sirena.

Međutim, poslije samo 5 dana u sobi je zaista zatekla kameru a dečko joj je u međuvremenu dva puta bio. Otišla je kod oca i pitala ga da li ju je stvarno kontrolisao.

“Priznao mi je da je gledao snimke i da je bio zapanjen što smo samo učili. Ne znam zaista šta je očekivao”, napisala je Sirena na Instagramu. (Objektiv.rs)

Prethodni članakCrna zmija od DVA METRA u okolini Vranja, ljudi u nevjerici: Postoji razlog zašto se pojavila baš sad
Sljedeći članak(VIDEO) Uključila je “stream” dok spava i zaradila preko 3.000 dolara!