Naslovnica Zanimljivosti Isplivali detalji o Džeju koji su potresli čiitav region: Nije stigao čak...

Isplivali detalji o Džeju koji su potresli čiitav region: Nije stigao čak ni da ode do ljekara, kidajuća istina i bol!

171
0

Isplivali detalji o Džeju koji su potresli čiitav region: Nije stigao čak ni da ode do ljekara, kidajuća istina i bol!

Zoran Jagodić Rule i pjevač Acko Nezirović, bliski prijatelji Džeja Ramadanovskog, ne mogu da ga prežale. Ovaj dvojac posvetio je folk legendi, koja je preminula 6. decembra prošle godine, pjesmu „Druže moj”.

Rule, koji je sa Džejom bio nerazdvojan na početku razgovora se prisjetio 6. decembra:

“Čuli smo se kao i svaki dan, Džej je uvijek pričao onako kao što je i do tada pričao, nijednog trenutka nije bio zabrinut, nikad se nije žalio. Imao je operaciju prije nekoliko godina, trebalo je da ode na pregled, ali čekao je da prođe korona, i onda se sve to desilo u nedjelju, zaspao je i više se nije probudio”.

“Mnogo mi je teško, svakim danom sve više. Budeš 25 godina s nekim i sve to odjednom nestane. To se teško podnosi, navikao sam da me zove. Uvijek je bio pun muzike, nije mu bilo strano ni da nešto snimi i pošalje na Vajber ili odzviždi, uvijek je imao neku ideju, uvijek bio veseo”. /Izvor: Espreso.rs/E-turneja.com/

Prethodni članakGODINAMA SE BORI S KARCINOMOM NA MOZGU Pomozimo Edini Halilagić da pobijedi zloćudnu bolest, potrebno joj je 10.000 eura
Sljedeći članak(VIDEO) DRAMA ISPRED PABA! Uplakana Maja pokušala da reši stvari sa Čorbom, on pobegao, Kristijan mu ZAPRETIO!