Naslovnica Zanimljivosti GODINAMA SE BORI S KARCINOMOM NA MOZGU Pomozimo Edini Halilagić da pobijedi...

GODINAMA SE BORI S KARCINOMOM NA MOZGU Pomozimo Edini Halilagić da pobijedi zloćudnu bolest, potrebno joj je 10.000 eura

88
0

GODINAMA SE BORI S KARCINOMOM NA MOZGU Pomozimo Edini Halilagić da pobijedi zloćudnu bolest, potrebno joj je 10.000 eura

Udruženje Pomozi.ba pokreće apel za prikupljanje novčane pomoći, kako bi supruzi i majci djevojčice Eme olakšalo borbu sa ovom teškom bolešću

Bišćanka Edina Halilagić već dugi niz godina bori se sa opakim karcinomom na mozgu i epileptičnim napadima. Iako snagu i želju za životom nikada nije izgubila, u izlječenju joj danas veliku prepreku predstavlja nedostatak finansijskih sredstava.

Njena porodica je uz pomoć prijatelja do sada potrošila veliki novčani iznos na troškove liječenja, a za trenutne kemoterapijske tretmane na klinici u Njemačkoj potrebno joj je još oko 10.000 EUR.

Zbog toga Udruženje Pomozi.ba pokreće apel za prikupljanje novčane pomoći, kako bi supruzi i majci djevojčice Eme olakšalo borbu sa ovom teškom bolešću.

Pozivom na broj 17012 sa bilo kojeg telefonskog operatera u BiH možete donirati 2 KM, a pomoći možete i online donacijama na našoj web platformi www.pomoziba.org kao i uplatama na standardne račune Udruženja Pomozi.ba. (DEPO PORTAL/md)

Prethodni članakPronašli ovna obraslog sa 35 kilograma vune (VIDEO)
Sljedeći članakIsplivali detalji o Džeju koji su potresli čiitav region: Nije stigao čak ni da ode do ljekara, kidajuća istina i bol!