Naslovnica Zanimljivosti ERA OJDANIĆ SE ŽENI! EVO KO JE MLADENKA: Lijepa i zgodna, pjevač...

ERA OJDANIĆ SE ŽENI! EVO KO JE MLADENKA: Lijepa i zgodna, pjevač javno otkrio!

141
0

ERA OJDANIĆ SE ŽENI! EVO KO JE MLADENKA: Lijepa i zgodna, pjevač javno otkrio!

Pjevač Era Ojdanić nedavno se našao na meti optužbi koleginice Saške Karan, koja je ustvrdila da je svojevremeno pokušao da je napastvuje, a sada je donio još jednu važnu odluku.

On je sada rekao kako želi da se oženi, te da će to najvjerovatnije da bude Albanka.

– Iskren da budem, jedan drug me nagovora da idemo u Skadar, u Albaniju tamo da se ženimo. Dotle je došlo. Pritiska me već dva mjeseca. Kaže da su tamo djevojke jako lijepe i zgodne, da su prva liga – ispričao je Era, kome je, kako ističe, dozlogrdilo da sam vodi računa o velikom domaćinstvu.

– On je mator, čilager ne znam šta će mu to pod stare dane, a ja još dobro izgledam u odnosu na njega i možda bih i dobro prošao. Znaš šta, dosadno je, bre, kad si sam, dođeš kući i niko te ne čeka – dodao je Ojdanić.

– Tako da ozbiljno razmišljam o ženidbi. Ne mogu non-stop da budem na teretu kćerke i sina, imaju oni i svoje živote – zaključio je pjevač za “Star”, a prenose mediji. (novi.ba)

Prethodni članakPUTOVANJE IZ NJEMAČKE I POVRATAK: I Hrvatska je na popisu o propisima o putovanju iz Njemačke u druge zemlje!
Sljedeći članakKO GOD VAM JE REKAO DA SU PARE, SLAGAO VAS JE ZA MEDALJU: Evo šta zaista znači kada vas zasvrbi lijevi ili desni dlan!