(VIDEO) Maleni dječak nije mogao suspregnuti suze na vjenčanju svog oca, osobito kada je čuo što mu je mlada poručila

Preslatki četverogodišnjak Gage nije mogao suspregnuti osjećaje dok se njegov otac, američki marinac Joshua Newville, ženio s Emily Leehan.

Maleni Gage se baš dobro držao, ponosno stojeći pokraj svog oca, sve dok mlada nije počela čitati zavjete koje je napisala samo za dječačića. Nakon što ih je krenula čitati, maleni Gage više nije mogao izdržati i potpuno se slomio.

“Želim da se uvijek osjećaš sigurno i da se uvijek trudiš i da budeš dobra osoba”, počela je čitati mladenka, a dječačić se se bacio na nju i čvrsto je grlio! Kao što je i bilo za očekivati, uslijedio je kolektivni ‘aaaa’ iz publike, dok je Emily nježno pokušala utješiti Gagea.

“Nemoj plakati, srce”, rekla mu je pomajka. “I na kraju, želim da znaš koliko si poseban dječak.”, nastavila je Emily.

“Nevjerojatno si pametan, predivan i drag prema svima. Pomogao si mi da postanem žena kakva danas jesam i iako ja nisam tebi dala dar života, život je svakako meni dao dar u obliku tebe”.

Nekako i ne tako iznenađujuće, svi troje su plakali prije nego što je Emily uopće uspjela pročitati zavjete do kraja. Gage je definitivno plijenio svu pažnju na obredu vjenčanja, a njegova je reakcija u roku nekoliko dana obišla svijet. /Izvor: magazin.net/

Ostavite komentar