(VIDEO) KĆERKA ĐOLETA BALAŠEVIĆA OBJAVILA SNIMAK KOJI DOSAD NIKO NIJE VIDIO, čuju se jecaji: Plakala je dok je ovo snimala

Sa iznenadnim odlaskom čuvenog kantautora Đorđa Balaševića, koji je preminuo 19. februara, najteže se mire njegovi najbliži – supruga Olivera i njihovo troje djece, sin Aleksa i kćerke Jelena i Jovana.

O tome koliko im nedostaje svjedoče i objave na društvenim mrežema. Jovana se prisjetila dirljive uspomene iz djetinjstva, gostovanja u jednoj emisiji u kojoj otkriva da je Đole bio super otac i da, pored svih njegovih uloga, najviše voli ” tatu kao pravog tatu”, te da otac uživa da provodi vrijeme s njima.

Koliko je ova uspomena potresla Jovanu, govore i njeni jecaji koji su se čuli u pozadini snimka koji je objavila.

 Koliko je Đole bio privržen i posvećen svojoj djeci govori i činjenica da je uradio tetovažu kćerki Jeleni za ljubav, nakon što je doživjela tešku saobraćajnu nesreću.

“Nisam tip koji se tetovira. Ali kad je Jelena doživjela tešku saobraćajnu nesreću, vodila se velika bitka za njen život. Sve je bilo protiv nas i činilo se da ona više nikad neće stati na noge. Bila je kvadriplegična i nije mogla da pomjera ništa osim vrata više od mjesec dana, ni mali prst na ruci ili nozi… I mi smo tako sjedili pored nje i ona je rekla: ‘Hajde da se kladimo… Kad ja izađem iz bolnice moraš da uradiš nešto što inače nikad ne bi uradio'”, pričao je Đorđe.

“Pristao sam i ona je onda rekla: ‘Moraš da se obriješ do glave i da se tetoviraš’.

To je znala da nikada ne bih uradio, pirsinga se nije setila na sreću, jer bih sad pevao sa nekom brnjicom vjerovatno. Brijanje glave nije bio nikakav problem jer se priroda već pobrinula za pola. Za tetovažu sam otišao kod jednog mog drugara koga sam znao iz gimnazijskih dana, on ima svoj salon za tetovažu sa svim onim zastavama Juga, Konfederacije, sav je u nekom fazonu stripa”, ispričao je muzičar svojevremeno.

Podsjetimo, Đorđe Balašević je preminuo od posljedica upale pluća. Sahrani na Gradskom groblju u Novom Sadu prisustvovali su samo članovi najbliži porodice. Tamburaši su na groblju svirali njegove legendarne pjesme, među kojima je i “Olivera”, koju je posvetio supruzi, njegovoj životnoj ljubavi i inspiraciji. (stil.kurir.rs)

Ostavite komentar