Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Pohađa školu, ČUVA OVCE i živi SKROMNO sa roditeljima u NEDOVRŠENOJ...

(VIDEO) Pohađa školu, ČUVA OVCE i živi SKROMNO sa roditeljima u NEDOVRŠENOJ KUĆI! Ovo niste znali o Dari!

171
0

(VIDEO) Pohađa školu, ČUVA OVCE i živi SKROMNO sa roditeljima u NEDOVRŠENOJ KUĆI! Ovo niste znali o Dari!

Mlada glumica Biljana Čekić, koja je našoj publici poznata po ulozi u filmu “Dara iz Jasenovca”, oduševila je milione gledalaca svojom maestralnom glumom.

Biljana zajedno sa porodicom živi u selu Sreflije nedaleko od Kozarske Dubice. Devojčica živi sa roditeljima u nezavršenoj kući u selu koje prema popisu ima samo 196 stanovnika. Jedina deca u ovom selu su upravo Biljana, njena sestra Dajana i brat Stefan.

Njena rodna kuća nalazi se daleko od prodavnice, škole i bilo koje ustanove. O filmu u kojem igra glavnu ulogu pisali su najpoznatiji svetski mediji, a njenu glumu pohvalili i najcenjeniji filmski kritičaru u SAD i Evropi.

Biljana svakog jutra ustaje pre šest da bi na vreme stigla u školu. Nakon škole, završava poslove po domaćinstvu i pomaže ocu oko stoke.

– Budim se oko šest, a u pola sedam moram na stanicu, do koje moram da pešačim oko kilometar. Tamo brata i mene čeka autobus do škole. To je nekih sedam kolometara dalje i taman stižem za prvi čas – kaže Biljana.

– Čim dođem iz škole odmah radim domaći zadatak i učim lekcije koje smo toga dana radili. Onda pomažem oko kućnih poslova, sestra i ja sve pospremimo po kući, a onda hranimo ovce. Tek nakon toga možemo da se igramo – priča Biljana i dodaje da je najsrećnija kada se igra sa bratom i sestrom i kada voze bizikl, a najbitnije joj je da su uvek zajedno. /Izvor: srbijadanas.com/informer/

Prethodni članakRODITELJI BESNI NA DŽEJLU ZBOG VEZE SA MARIJOM: Ona ih ubeđuje da joj smeštaju ljubomorne kolege, gori BOSNA!
Sljedeći članakNA METI PROGONITELJA! Poznata pevačica dobila PRETEĆE poruke, postala ANKSIOZNA i strahuje za porodicu!