RODITELJI BESNI NA DŽEJLU ZBOG VEZE SA MARIJOM: Ona ih ubeđuje da joj smeštaju ljubomorne kolege, gori BOSNA!

Marija Šerifović se uopšte nije uzbudila, a ni potresla zbog toga što je Kurir otkrio sve detalje njenog bliskog odnosa sa Džejlom Ramović, ali zato porodica njene štićenice, kako saznajemo, i te kako jeste.

Nakon što smo juče objavili sve ono što su pobednica Evrovizije i mlada pevačica krile iz svog, kako su one ranije predstavile, druženja, i to potkrepili dokazima, nastao je haos u domu porodice Ramović u Goraždu. Roditelji su sa nevericom čitali ono o čemu nisu ništa znali iz odnosa njihove ćerke i njene mentorke. Bili su ljuti i besni, tražili su od Džejle objašnjenje, ali ih je ona ubeđivala da je s Marijom bliska kao prijateljica, a da joj ljubavnu aferu smeštaju ljubomorne kolege iz takmičenja. Ona im je sve vreme pričala da kandidati koji su se takmičili s njom ne mogu da podnesu njen uspeh, pa ovakvim pričama pokušavaju da joj naude.

Kako saznajemo, Džejlina porodica izuzetno ceni i poštuje Šerifovićevu, zahvalni su joj na svemu što je uradila za njihovu najmlađu ćerku, ali je ipak saznanje da Džejla sa mentorkom ima nešto više od prijateljstva za njih je bio udarac. Oni su Džejli jasno stavili do znanja da Mariju prihvataju isključivo kao njenu drugaricu i koleginicu koja joj pomaže u karijeri.

Naš izvor blizak Ramovićima kaže da je Džejli najvažnije da joj otac i majka budu mirni, pa ih na sve moguće načine ubeđuje da tako nešto sebi nikada ne bi dozvolila i da ima dečka, kojeg će uskoro i oni upoznati. Istakla je da joj je Marija podrška i pomoć u vezi s karijerom i školovanjem. Takođe, ona im je priznala da je odlazila kod Šerifovićke u stan, ali ih je uveravala da nikada nije prespavala. I tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Marijom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. /Izvor: kurir.rs/

Ostavite komentar