Detalji tragedije u šumi: U izgorjelom automobilu pronađeno tijelo poljoprivrednika, nije mu bilo spasa

Nesrećni čovjek čije je tijelo pronađeno u izgorelom vozilu u šumi u ataru sela Veluće kod Trstenika prema nezvaničnim informacijama je poljoprivrednik iz sela Riđevštica Zoran E. (53).

Riječ je o izuzetno poštenom poljoprivredniku, otkupljivaču pečuraka, malina i drugog voća iz ovog dijela trsteničkog kraja.

– Možete da pitate bilo koga u Riđevštici, ali i okolnim selima i reći će vam isto. Sa Zoranom su uvijek svi rado poslovali jer je bio čestit. Ne možemo sebi da dođemo od kako smo čuli kakva se tragedija dogodila. Taj čovjek je svima bio dobar prijatelj – govore meštani Riđevštice.

Zoranovo tijelo nađeno je izgorelo do neprepoznatljivosti u ataru Veluća u autu marke “mercedes” A klase koji se nalazio na lokalnom putu ka selu Tobolac. Nema indicija da je u pitanju krivično djelo. Istražuju se mogućnosti koje se odnose na kvar na motoru odakle je plamen mogao da se iznenada proširi, a da brzina širenja vatre nije vozaču dala dovoljno vremena da se izvuče iz vozila, piše Kurir.

Prevlađuje uvjerenje da je u pitanju zadesna smrt nakon što se na početku nije isključivala mogućnost samoubistva. Splet nesrećnih okolnosti, eventualno ugušenje od dima, možda su doveli do smrtnog ishoda.

Istraga ide u više pravaca. Još se rekonstruiše kretanje nastradalog od obližnje kafane gdje se vjeruje da je bio i u fokusu istrage je vremenski period od oko dva sata prije nego što je slučaj prijavljen policiji.

– Kad su došli policija i hitna pomoć su na žalost samo mogli konstatuju da nesrećnom čovjeku nema spasa – navodi izvor iz istrage dodajući da je informacija o tragediji došla do policije u 23:38. /Izvor: novi.ba/

Ostavite komentar