Naslovnica Zanimljivosti Ovo je porodica koja je stradala: Upalili kamin da se zagriju, 8...

Ovo je porodica koja je stradala: Upalili kamin da se zagriju, 8 sati bili bez struje!

42
0

Ovo je porodica koja je stradala: Upalili kamin da se zagriju, 8 sati bili bez struje!

Porodica troje djece iz Teksasa, koji su nastradali zajedno sa svojom bakom u požaru u kući nakon što su upalili kamin kako bi se zagrijali, napala je nadležne, rekavši da je trebalo da se “pripreme za oluju“.

Olivija (11), Edison (8) i Kolet (5) Ngujen i njihova baka Le Loan (75) umrli su u ranim jutarnjim satima u utorak u njihovom domu u Šugar Lendu tokom nestanka struje, prenosi Daily mail. Nejasno je kako je došlo do požara ili korišćenja goriva; kamin je bio u prizemlju, spavaće sobe na spratu.

– Ne znamo šta se dogodilo. Ne znamo zašto su se svijetla tako ugasila. Grad je za to trebalo da bude pripremljen. Zašto je isključeno napajanje? Da struja nije isključena, ovo se ne bi dogodilo – rekla je njihova tetka Vanesa Kon.

U požaru je povrijeđena i njihova majka Džeki, koja je sa opekotinama prevezena u bolnicu i njen prijatelj. Njihov otac Nejtan bio je rastavljen od majke i ne živi sa njima.

Vatrogasci su pozvani oko dva sata i uspjeli su da požar stave pod kontrolu, ali su na licu mjesta pronašli četiri žrtve. Proglasili su ih mrtvima na licu mjesta. Porodica je bez struje bila osam sati prije nego što je izbio požar, prenosi “Telegraf“. (haber.ba)

Prethodni članakAko iz prvog pokušaja možete oučiti sva slova Q na ovoj slici, spadate u top 10%
Sljedeći članakZEMLJOTRES POGODIO CRNU GORU! Informacije upravo objavljene