Naslovnica Zanimljivosti NEMA POPUŠTANJA: Mladenci prijavljeni zbog svadbe!

NEMA POPUŠTANJA: Mladenci prijavljeni zbog svadbe!

126
0

NEMA POPUŠTANJA: Mladenci prijavljeni zbog svadbe!

Zagrebačka policija prijavila je u utorak zbog širenja i prenošenja zaraznih bolesti 48-godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta u Đurđekovcu te mladence, 22-godišnjakinju i 23-godišnjaka, koji su tamo organizirali proslavu vjenčanja.

Policijska uprava zagrebačka je precizirala da su policajci 14. veljače oko sat vremena iza ponoći utvrdili da zatvoreni ugostiteljski objekt posluje i da je u tijeku proslava svadbene svečanosti protivno odluci Stožera civilne zaštite.

U objektu je zatečeno, legitimirano i provjereno četiri zaposlenika i devet gostiju, a prilikom postupanja policajaca nije bilo uporabe sredstava prisile, dodala je policija.

Vlasnik ugostiteljskog objekta i dvoje organizatora su privedeni u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje te je protiv njih podnesena kaznena prijava nadležnom državno odvjetništvu, dok su inspektori Državnog inspektorata zapečatili objekt. /Izvor: Fenix-magazin/MD/Hina/

Prethodni članakOTAC U ŠOKU ZVAO POLICIJU: Dok se igrao sa svojim djetetom na cesti se iznenada otvorila rupa duboka oko dva metra!
Sljedeći članakMOTIVI SUROVOG ZLOČINA KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Otkriven RAZLOG ubistva Sare iz Vranja – evo zašto je ubica pobesneo!