Indonezija / Sjećate li se najdebljeg dječaka na svijetu, sada je neprepoznatljiv

Arya Permana, 14-godišnji dječak iz Indonezije već godinama nosi titulu najdebljeg dječaka na svijetu.

No, uz pomoć body buildera i zdrave prehrane uspio je promijeniti svoj život i skinuo nevjerovatnih 110 kilograma, prenosi lailasnews.

Do prije godinu dana dječak je imao 193 kilograma, no uz pomoć estetske operacije, a kasnije i zdravom prehranom i treniranjem s profesionalnim body bilderom Ade Raijem, 14-godišnji dječak prepolovio je svoju kilažu.

Arya se rodio s normalnom težinom od 3.8 kg, no kad je imao samo 4 godine, počeo se neočekivano debljati. Do 10 godine, imao je više od 72 kg. Tada je s roditeljima obišao brojne doktore i bio na nizu pretraga, programa i naposljetku i na estetskoj operaciji.

Screenshot: Arya Permana
Prije estetske operacije, Arya je imao 192 kilograma, a sada, nakon intenzivnog programa treninga s profesionalnim body bilderom i zahvaljujući zdravoj prehrani, teži samo 83 kg.

Njegov trener, Ade Rai, iznimno je ponosan na njegov napredak i želju da iz temelja promijeni svoj život.

“Ponosan sam na Arya, jako je uporan i ne odustaje od svog cilja. Podržavam ga i biti ću uz njega sve do kraja. Iz dana u dan pratim njegov napredak i ne mogu se načuditi što smo učinili. Ono što dodatno veseli jest njegova strast prema sportu. Arya obožava nogomet, a igrao ga je i prije nego što je izgubio ovoliko kilograma. To mi daje nadu da će nastaviti živjeti zdravo”, rekao je trener Ade Rai (49), piše 24sata.hr.

Koliko je ponosan i koliko vjeruje u njega, vidi se iz videa koje Ade svakodnevno objavljuje na svom Instagram profilu.

Arya sada čeka još nekoliko estetskih operacija kojima će se ukloniti višak na trbuhu, rukama i nogama. /Izvor: radiosarajevo.ba/

Ostavite komentar