Naslovnica Zanimljivosti OGLASILA SE MAJKA JOVANA (18) NA FACEBOOKU: Njena poruka kida dušu, IMA...

OGLASILA SE MAJKA JOVANA (18) NA FACEBOOKU: Njena poruka kida dušu, IMA SAMO JEDNU MOLBU

39
0

OGLASILA SE MAJKA JOVANA (18) NA FACEBOOKU: Njena poruka kida dušu, IMA SAMO JEDNU MOLBU

Maturant Umjetničke škole iz Niša Jovan Veselinović (18), koji je nestao u srijedu oko 23 sata, pronađen je u nedelju oko 10 sati mrtav na zapuštenom gradilištu zgrade u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu.

Za nestalim mladićem je od četvrtka tragao veliki broj pripadnika niškog MUP-a i građana. Tijelo je pronašao je, kako saznajemo, prijatelj porodice.

Majka Milica Cvetković, uputila je putem Fejsbuka “molbu, u ime svog Jovana”.

 – Ja imam samo jednu molbu, u ime mog Jovana…Učinite danas neko dobro djelo… bilo koje.. nahranite nekog gladnog… udomite psa ili macu sa ulice… donirajte sms za bolesnu djecu.. pomozite nekom starijem da pređe ulicu.. ako vidite da u redu na kasi nekome zafali para, doplatite mu… zasadite drvo.. recite mami da je volite.. zagrlite vaše dijete jako najjače.. bilo šta.. Za mog Jovana.. za njegovu čistu dušu.. za njegov vječiti osmijeh… Sine moj…sunce majkino… živiš i živećeš zauvek kroz nas… svake subote, jer je to tvoj dan rođenja, će nam dolaziti tvoji najdraži prijatelji.. pričaćemo anegdote o tebi, tvoje bisere.. tvoje šale.. ješćemo tvoju omiljenu hranu… pepsi se podrazumijeva… Nećemo da plačemo.. slavićemo tvoj život i zahvaljivati Bogu za svaki dan koji nam je podario sa tobom… Zauvek, oko moje milo.. srećo moja mila.. i obećava majka, živeće tvoj duh, tvoja harizma i sve ono što jesi i što si bio… do vječnosti. Majka više nema svoju dušu.. moju dušu činite samo ti i Lazar… više mi ne treba

Jovanova majka je ovu poruku objavila na svom Facebook profilu. /izvor: novi.ba/

Prethodni članakVELIKA TUGA: Poznat identitet Sarajlije koji je sinoć stradao u saobraćajnoj nesreći
Sljedeći članakPreminuo motociklista koji je jučer učestvovao u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu