MUK U EMISIJI, SAMO SUZE ODZVANJAJU! GORAN I DARKO LAZIĆ OTKRILI POTRESNE DETALJE: Ovako je izgledao posljednji razgovor sa Šabanom

Povodom dvije godine od tragične smrti kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, emisija „Sceniranje“ ugostila je njegove nejbliže prijatelje i saradnike.

Gosti emisije Darko Lazić, Vera Matović, Ivan Kukolj Kuki i Goran Jovanović prisjetili su se momenta kada je Šaban nastradao, a od riječi Gorana Jovanovića cijeli studio je zaplakao.

– Sanela, Bata i Mihailo su otišli za Njemačku da srede šte treba tamo, a Ilda i Goca su ostale kod kuće. Kroz tu kuću je za pet dana prošlo nekoliko hiljada ljudi, samo da izjave saučešće – priseća se Goran Jovanović i dodaje da je preteško bilo organizovati sve.

U studiju je zavladao potpuni muk, a sve što se čulo dok je Goran pričao su suze svih prisutnih.

– Ja sam preuzeo jedan deo na sebe, da sve tehnički rešim. I tek veče pred sahranu ja sam stigao kući nešto ranije, seo sam, otvorio sam laptop da krenem da pišem i počeo sam da plačem. Tek tada sam se suočio sa time da mog prijatelja nema. Bilo je preteško izneti sve to – kaže Goran. /Izvor:Informer/novi.ba/

Ostavite komentar