(VIDEO) SA KNEDLOM U GRLU O TRAGEDIJI SVOJE PORODICE! Dragana Burmazović otkrila sve o zločinu svog oca, pa pomenula i majku o kojoj je ispričala OVO! 

Nije joj lako!
U toku su Pitanja novinara. Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević je postavio pitanje za Dragana Burmazović.

Nije mi pao kamen sa srca, to je nešto što postoji u medijima, ja to ne mogu da sakrijem. Meni je teško zbog porodice i sestre koja je vezana za to. Imala sam potrebu da kažem sve kako je bilo – pričala je Dragana.

Mislim da je ovo velika stvar što si rekla , jer bolje je tako da ne bi bilo neki dručijih priča. Mene interesuje kako je taj čovek ponudio bubreg tvojoj sestri ?

Moji otac i taj čovek su se poznavali od pre. Obzirom da je mojoj sestri hitno trebao bubreg, moj otac i on su se sreli i on je rekao da će nam pomoći. On je dao mojoj sestri bubreg. Oni su nakon toga imali okej odnose. Bila sam ja mala tada, ali se sećam da su se posećivali, šta više moj otac je uvek pokušavao da mu se oduži ali… – pričala je Dragana.

Darka je zanimalo kako je izgledao taj čovek.

Sećam ga se kao dobrog čoveka, ali ne bih o tome – rekla je Dragana pa je prkomentarisla odnos svojih roditelja.
O njihovom odnosu ne bih da pričam, a moj i njegovo odnos nije blizak, jer je on ziveo u inostranstvu. Od malena je on nama uneo neki vidi strahopoštovanja. On se ponašao kao da ima 6 sinova a ne 6 kćeri. On je mene naučio mnogo toga, i neću zaboraviti da mi je svaki dan davao po 20,30 dinara za školu, imala sam svoje radne navike, nije nas razmazio, a majka kao svaka majka, nežna, obzirna. – pričala je Dragana.

Mama je rodila dva dečaka 88 godine i 95 godine. Sumnjamo da je 88 godine kada se porodila, pre vremena, dete je bilo u zdravom stanju, ali kroz par dana su ga poslali za Beograd, gde je umro, i slali su im telegram da ne mogu da dobiju dete. Oni su pokušavali da nađu neki trag, ali nisu uspeli. 95 godine se desila ista situacija – otkrila je Dragana.

Sestri je taj bubreg koji je doniran prestao je da radi 2009. godine. Ona je od tada na dijalizi. Ja sam bila jako mala, nisam mogla da prihvatim to sa 9 godina. Nismo otišle u školu tog dana, nama su javili pozivom šta se desilo. Haos u kući je bio, plač, histerija – otkrila je Dragana.

Draka je zanimalo kako je Dragani i njenim sestrama majka saopštila šta se desilo.

Bila je iskrena, majka nam je sve rekla, i ostali smo bez muške glave, ali nismo se pradavali. Mi smo bile uz majku kada smo ostale same, bavili smo se poljoprivredom, i borile smo se i stale na noge. Moja majka je sposobnija od većine muškaraca, imale smo svoje radne navike. Kada dođemo iz škole, radimo domaći, pa ona svaka radi svoj posao – pričala je Dragana.
Sećam se prve posete. Ćutala sam, bila sam uplašena. On je bio pod terapijom, jer je on ubistvo učinio pod dejstvom alkohola, ja sam samo ćutala – pričala je Dragana.

Dragana ja moram da te pohvalim, i da ti čestitam kako se postavljaš i kako si čestita, i svaka ti čast što si izabrala pravi put kojim treba da ideš – rekao je Darko, nakon čega su zadrugari aplaudirali Dragani.

Detaljnije u nastavku. /Izvor: Autor: N.B./

Ostavite komentar