VELIKA TUGA: Dječak (10) htio spasiti svoju 6-godišnju sestru i preminuo!

Benjamin Luckett (10) preminuo je nakon što je pokušao spasiti svoju 6-godišnju sestru koja je upala u smrznuti ribnjak u blizini njihove kuće u Millingtonu u američkoj saveznoj državi Tennessee.

Nesreća se dogodila u prošlu nedjelju. Abigail Luckett (6) igrala se sa svojim bratom Benjaminom i još jednim bratom na smrznutom ribnjaku. Odjednom je pukao led i djevojčica je upala u hladnu vodu.

Benjamin je brzo skočio spasiti svoju mlađu sestru. Ali niti jedno od njih nije moglo izaći iz vode. Abigailin drugi brat odmah je otrčao po pomoć. Otac troje djece Robert Luckett uspio je izvući kćer iz vode, ali sina nije uspio dohvatiti.

Vatrogasci okruga Shelby koji su požurili na mjesto nesreće uspjeli su izvući Benjamina iz vode. Oboje djece primljeno je u bolnicu u kojoj je Benjamin uskoro preminuo od hipotermije, prenosi Daily Mail.

– Djelatnici hitne pomoći rekli su kako je Benjamin pokušao održati Abigail na površini. To je nevjerojatna žrtva koju je bio spreman podnijeti da spasi svoju mlađu sestru – rekao je lokalni pastor, Stacey Stilgenbauer.

Nakon tragedije, lokalne vlasti pozvale su stanovnike da budu oprezni.

– Led nije dovoljno gust da bi mogao podnijeti težinu jedne osobe – navodi se u priopćenju. Fenix-magazin/MD

Ostavite komentar