Naslovnica Zanimljivosti TRAGIČNO NASTRADALI JOVAN NIJE BIO SAM U TRENUTKU NESREĆE? Tinejdžer (18) pao...

TRAGIČNO NASTRADALI JOVAN NIJE BIO SAM U TRENUTKU NESREĆE? Tinejdžer (18) pao sa 3. sprata, EVO ŠTA JE PRONAĐENO PORED NJEGA

161
0

TRAGIČNO NASTRADALI JOVAN NIJE BIO SAM U TRENUTKU NESREĆE? Tinejdžer (18) pao sa 3. sprata, EVO ŠTA JE PRONAĐENO PORED NJEGA

Iako u niškoj javnosti kolaju razne priče o tome da se nestali Jovan Veselinović (18) ubio skočivši sa zgrade napuštenog gradilišta u Ulici Branka Krsmanovića, postoji sumnja da ovaj nesretni mladić te večeri nije bio sam.

Milorad i Snežana Savić, stanuju u omalenoj kućici na tridesetak metara o mjesta gdke je nađeno tijelo maturanta Umjetničke škole.

– Mi nemamo mira ni jedne noći. Tu se okuplja neka omladina, ima i beskućnika koji lože vatru pa naprave požar. Onda stalno vidimo bukvalno neku djecu koja unose unutra flaše s pivom, a čuli smo i da puše one nedozvoljene cigare. Te noći u srijedu na četvrtak je bilo hladno, ali ne toliko, čuli su se neki glasovi, ali iskreno i ja sam sve pomiješao jer se to događa maltene svake noći. Muku imamo jer kada se napiju, onda bacaju kamenje odozgo. Crijepove su mi sve polomili. Nadam se da će poslije sedam godina od kako ovde raste korov i kako se ništa ne radi da krenu radovi – priča Milorad.

Snežana, njegova supruga, dodaje da ima baš mnogo mladih koji vrijeme kada ne rade kafići, provode na krovu ovog višespratnog objekta i to zato što odatle mogu da prave lijepe selfi fotografije.

Ovo gradilište pripada Univerzitetu i planirano je da tu budu stanovi za naučne radnike, ali negde je “zapelo” tako da se sedam godina već ništa ne radi.

Jovan je jutros nađen u dnu zgrade, a neke komšije iz okolnih solitera tvrde da je pao s trećeg sprata. Navodno, je Jovan mogao da padne sa najmanje 10 metara visine. I dalje se ne zna da li oko njegove smrti ima sumnjivih okolnosti. Porodica je zamolila da se ne prenagljuje sa tvrđenjima i da se sačeka obdukcija tijela. Pored tijela nesrećnog mladića pronađen je i mobilni telefon i novac koji je imao kod sebe. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Prethodni članakSRBIN DAO SINU (19) FERARI ZA VEČERNJI IZLAZAK: Iste noći zakucao se u saobraćajni znak i SLUPAO 250.000 EURA!
Sljedeći članakOVO JE POSLJEDNJA ŽELJA ŠABANA ŠAULIĆA, PORODIČNI PRIJATELJ OTKRIO DVIJE GODINE NAKON NJEGOVE SMRTI: Srce da pukne