Naslovnica Zanimljivosti OVO JE POSLJEDNJA ŽELJA ŠABANA ŠAULIĆA, PORODIČNI PRIJATELJ OTKRIO DVIJE GODINE NAKON...

OVO JE POSLJEDNJA ŽELJA ŠABANA ŠAULIĆA, PORODIČNI PRIJATELJ OTKRIO DVIJE GODINE NAKON NJEGOVE SMRTI: Srce da pukne

124
0

OVO JE POSLJEDNJA ŽELJA ŠABANA ŠAULIĆA, PORODIČNI PRIJATELJ OTKRIO DVIJE GODINE NAKON NJEGOVE SMRTI: Srce da pukne

Hasan Dudić je otkrio koja je bila neostvarena želja Šabana Šaulića koji je prije dvije godine tragično nastradao.

– Ja sam odgajan uz mog brata, mnogo mi fali, ovaj život bez njega mi je tužan i ružan, ali potrudiću se da živim za njega i našu djecu. Pet dana pred smrt sam se vidio sa njim i sanjao sma ga pred nezgodu – istakao je Hasan Dudić.

– Mene je Šabanova smrt zatekla na jednoj romskoj svadbi u Zagrebu i svi na – svadbi su plakali jer su saznali da je poginuo. Svaka pjesma je te večeri bila njegova – istakao je Mirko Kodić.

– Ove dvije godine su teške i čemerne. Roditeljsku kuću u Šapcu je renovirala Ilda, dotjerala je u divno stanje. Bilo bi lijepo da naprave muzej. U Šapcu niko to neće da podrži, umjesto da budu sretni što su imali takvu jednu ličnost. Stalno mi je govorio: ”Eh kad će da se oženi ovaj moj sin?”, to mu je bila jedina želja, danima i noćima smo pričali i ne dočeka – priča Hasan u emisiji “Premijera-vikedn specijal”. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Prethodni članakTRAGIČNO NASTRADALI JOVAN NIJE BIO SAM U TRENUTKU NESREĆE? Tinejdžer (18) pao sa 3. sprata, EVO ŠTA JE PRONAĐENO PORED NJEGA
Sljedeći članakIMATE LI ŽUTE MRLJE U OČIMA? EVO ŠTA TO ZNAČI, ODMAH LJEKARU DOK NIJE KASNO: Nije bezazleno kao što mislite