MARIJA KULIĆ U LOŠEM STANJU, LJEKARI JE NAZVALI I REKLI LOŠU VIJEST: OVO NIKAKO NE SMIJE URADITI, posljedice mogu biti katastrofalne

Marija Kulić trenutno vrijeme provodi van “Zadruge“ zbog zdravstvenih problema.

U medijima je glavna tema njena kćerka Miljana Kulić, koja je uplovila u ljubavni odnos sa novim učesnikom Danijelom Višićem.

Marija otkriva da se trudi da ne pali televizor, kako ne bi doživjela ogroman stres zbog ćerke.

– Ništa me za nju više ne interesuje. Neka radi šta hoće. Toliko sam joj puta pričala kako da se ponaša, šta treba da ispravi, ali ne vrijedi. Ona ništa ne sluša. Izgubila sam zdravlje zbog nje. Miljani je sve smiješno. Njoj je cijeli život rijaliti. Boli je uho što sam ja bolesna kod kuće – kaže Kulićeva i dodaje:

– Miljana je takva da pretjeruje u svemu. Očigledno je da Danijelove emocije nisu prave, ali ako ona misli da je on idealan, neka slobodno ostane sa njim u odnosu. Digla sam davnih dana ruke – uplakana poručuje Marija kojoj je jedina nada unuk Željko.

– Kao lutkica je. Moram zbog njega da se borim. Mnogo je sladak. Svaki dan šeta, odlazi do igraonice. Tetke su sa njim, pošto ja moram da mirujem. Vozi dječje automobile, miran je i fin. Ćerke su već velike i mogu da se posvete njemu. Kao majka sam uvijek tu za njih, ali je trenutno prioritet Željko – smatra rijaliti zvuijezda koja nije sigurna kada će se ponovo vratiti u rijaliti.

– Drugu nedjelju sam kod kuće, nisam sigurna kada ću se vratiti. Doktori mi još uvijek ne savjetuju da se vratim u rijaliti dok se zdravstveno ne oporavim. Moram na još nekoliko kontrola da odem kako bih znala šta je najbolje za mene – zaključuje Marija Kulić. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Ostavite komentar