“IZGUBILI SMO BEBU” Slomila se pred kamerama – poznata jutjuberka otvorila dušu o pobačaju! (VIDEO)

Mnogo želi da oformi porodicu…

Popularna jutjuberka Rebeka Zamolo je u svom novom emotivnom videu odlučila sve da ispriča o spontanom pobačaju s kojim se suočila.

Na svom kanalu je sa suprugom Metom Slejsom otkrila tužnu vest, pred 10 miliona pratioca.

– Ovo je deo našeg života koji dosad nismo podelili ni sa kim – rekla je u suzama i otkrila kako se spontani pobačaj dogodio u 9. nedelji trudnoće.

 Naime, pre četiri godine, Zamolo je operisana zbog uklanjanja debelog creva, što je spasonosni postupak koji joj, s druge strane, otežava rađanje dece.

– Mat i ja smo oduvek želeli porodicu. To je oduvek bio naš san – kaže ona, dodajući da su postupak vantelesne oplodnje, započeli pre godinu dana.

Samo nekoliko dana nakon što su otkrili da je trudna, saznali su da je doživela rani gubitak trudnoće. Nedugo nakon toga su se podvrgnuli još jednoj vantelesnoj oplodnji, pa je Zamolo opet ostala trudna.

Srećnu vest je otkrila mami i sestri, koje su se nešto ranije ponudile da joj budu surogat majke. Nažalost, u 9. nedelji trudnoće, na redovnom pregledu je saznala da njenoj bebi ne kuca srce.

– U tom trenutku činilo se kao da je sve gotovo. Ceo ovaj plan, cela ova trudnoća, bila je gotova. Nismo to ni očekivali. U tom trenutku šanse za pobačaj su bile manje od 6 posto – ispričala je, dodavši kako su bili potpuno nespremni.

Iako je svesna da ne bi trebalo da krivi sebe, priznaje da se često pita je li mogla nešto drugačije da uradi.

Na kraju je objasnila kako veruje da je važno podeliti ovo iskustvo s pratiocima, a ne skrivati ​​emocionalnu stvarnost. Osim toga, osećala se usamljeno tokom teškog perioda života, a i kao da joj nije dopušteno da govori o svojoj tuzi. /Izvor: srbijadanas.com/

Ostavite komentar