Naslovnica Zanimljivosti Neobičan incident na Aljasci ostavio sve u nevjerici: Čim sam sjela na...

Neobičan incident na Aljasci ostavio sve u nevjerici: Čim sam sjela na WC nešto me ujelo za stražnjicu!

47
0

Neobičan incident na Aljasci ostavio sve u nevjerici: Čim sam sjela na WC nešto me ujelo za stražnjicu!

Djevojka je zadobila ozljede od ugriza medvjeda ili poteza kandžom, objašnjava kako je teško procijeniti. Šenon Stivens (Shannon Stevens) vjerojatno je još uvijek u šoku nakon bizarne nezgode koja joj se dogodila tokom vikenda na jezeru Chilkat na Aljasci, javlja BBC.

Dok je koristila vanjski toalet napao ju je medvjed.

– Ljeti je uobičajeno kada idem na toalet da vičem „meeedooo“. Sada je zima, nisam mislila da će biti potrebno. Čim sam sjela, nešto me ugrizlo za stražnjicu. Skočila sam i i vrisnula – ispričala je šokirana Šenon za lokalne medije.

Nakon što je čuo vrisak, brat je pojurio da vidi što se dogodilo. Ugledao je glavu medvjeda koji je ušao kroz rupu na zidu vanjske prostorije u kojoj je bio toalet. Glava mu je bila negdje na razini sjedala toaleta.

Djevojka je zadobila ozljede od ugriza medvjeda ili poteza kandžom, objašnjava kako je teško procijeniti. Incident se dogodio dok je bila na odmoru u jurti, okruglom šatoru s bratom Erikom i njegovom djevojkom. Ranije te večeri pekli su kobasice na otvorenom, a medvjeda je vjerojatno privukao miris hrane.

Nakon incidenta odmah su svi zajedno pobjegli u jurtu i odlučili ondje ostati dok se na razdani. Ozljedu je uspjela sanirati uz pomoć kompleta prve pomoći. Sljedećeg jutra su primijetili otiske stopala medvjeda oko ognjišta i vanjskog toaleta.

Aljaški biolog Karl Koč (Carl Koch) proveo je kratku istragu te za lokalnu televiziju KTOO izjavio da misli da je riječ o crnom medvjedu.

– Šenon je vjerojatno jedina osoba kojoj se dogodilo ovako nešto. Ne bi me iznenadilo da su i drugi ljudi imali bizarne incidente, ali jako je neobično da se to dogodilo u veljači na vanjskom toaletu, rekao je.

Za Anchorage Daily News rekla je da će ubuduće obavezno pogledati prije nego što sjedne. /Izvor: Avaz.ba/

Prethodni članakUPOMOĆ, NE ZNAM DA PLIVAM: DRAMATIČNO SPAŠAVANJE VOZAČA BMW-A KOJI JE SLETIO U RIJEKU!
Sljedeći članakHoror u Novom Sadu pronađeno tijelo djevojke, sumnja se da ju je ubila sestra koja je potom skočila s mosta!