Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Trudnica je izjavila “mora da se šalite” kada su liječnici na...

(VIDEO) Trudnica je izjavila “mora da se šalite” kada su liječnici na ultrazvuku potvrdili ono što je slutila

504
0

(VIDEO) Trudnica je izjavila “mora da se šalite” kada su liječnici na ultrazvuku potvrdili ono što je slutila

Roditelji koji po prvi puta iščekuju dijete o tome nemaju nikakvog iskustva. Prijatelji i obitelj daju podršku i savjete, ali pravo znanje dolazi s iskustvom iz prve ruke.

Stalni posjeti liječniku, hrana koju treba jesti, i sve ostalo što bi trebalo raditi u trudnoći, sve se to uči kroz iskustvo.

Monica Price žena je koja ima iskustva s majčinstvom pa je znala što očekivati kada očekujete bebu, ali to se promijenilo s trećom trudnoćom.

Monica je majka dvoje djece i ona i muž znali su sve korake i poteškoće koje ih očekuju. U 9. tjednu trudnoće posjetila je liječnika radi ultrazvuka. Povjerila se mužu kako joj se ova trudnoća čini drukčijom od ostale dvije.

Nagovorila je muža da snimi posjet liječniku i ultrazvuk jer se nije mogla riješiti instinkta koji joj je govorio da je ovaj put nešto drukčije.

Monica je bila zabrinuta i čekala je da joj liječnici priopće dobru ili lošu vijest i da joj uklone sumnje. Najednom, liječnik je shvatio da je ultrazvuk drukčiji od prethodnih, a ona je to ubrzo uvidjela.

Monica je počela jecati kada se njezin predosjećaj ostvario. Ona i muž ne očekuju samo jednu bebu, nego dvije!

Ova se mama rasplakala kraj supruga koji je rekao kako su oboje osjećali da se možda radi o blizancima. To se i dogodilo i Monica nije mogla suzdržati emocije. Njezinu sjajnu i emocionalnu reakciju pogledajte u videoprilogu.

Ova je obitelj dobila dodatni blagoslov kojeg nisu očekivali! /Izvor: magazin.ba/

Prethodni članakOtišla je kod zubara da popravi zub, dobila je anesteziju i probudila se, a onda je uslijedio ŠOK!
Sljedeći članak(VIDEO) Stisnuo je ženinu ruku. Ono što se događa sljedeće je mnoge ostavilo u suzama