Mladić kod Varaždina preticao kolonu i zabio se u auto. Poginuo 34-godišnjak

U PROMETNOJ nesreći koja se dogodila jutros oko 6:50 sati na županijskoj cesti između Nove Vesi Petrijanečke i Varaždina, poginuo je 34-godišnji vozač u čiji se automobil zabilo vozilo iz suprotnog smjera, izvijestila je varaždinska policija.

Vozilom iz smjera Nove Vesi Petrijanečke u smjeru Varaždina upravljao je 22-godišnji mladić koji je, prilikom izlaska iz oštrog lijevog zavoja, započeo pretjecati zasad nepoznato vozilo, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način, kažu u policiji.

U kočenju je prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 34-godišnjak. Od siline udara oba su vozila sletjela na zemljanu površinu uz kolnik, pri čemu se vozilo 34-godišnjaka djelomično zapalilo.

Policija je priopćila da je 34-godišnji vozač umro nakon pokušaja reanimacije u varaždinskoj bolnici.

Policija: Za dvije nesreće krivi su mladi vozači

Varaždinska policija jutros je priopćila kako su za tu i sinoćnju nesreću na ludbreškom području krivci mladi vozači.

“Jučer u večernjim satima i danas u ranim jutarnjim satima na području Policijske uprave dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima je jedna osoba od zadobivenih ozljeda smrtno stradala.

Za nastanak ovih prometnih nesreća odgovorni su mladi vozači, koji se nisu pridržavali prometnih propisa i vožnju nisu prilagodili vremenskim uvjetima i stanju kolnika”, navode u varaždinskoj policiji.

Sinoć oko 19.50 na državnoj cesti D-3 u Ludbregu u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. 21-godišnji mladić je upravljao osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Koprivnice.

“Zbog nepropisne brzine kretanja i stanja na kolniku došlo je do zanošenja vozila i slijetanja u cestovni jarak, nakon čega je došlo do višestrukog prevrtanja vozila.

U prometnoj nesreći vozač i suputnik starosti 26 godina zadobili su ozljede i prevezeni su u varaždinsku Opću bolnicu”, otkrili su u policiji.  /Izvor: cazin.net/

Ostavite komentar