Naslovnica Region OTIŠLI SU DO ŠABANOVE VIKENDICE U KRČEDINU 2 GODINE NAKON NJEGOVE SMRTI:...

OTIŠLI SU DO ŠABANOVE VIKENDICE U KRČEDINU 2 GODINE NAKON NJEGOVE SMRTI: Evo šta su tamo zatekli (VIDEO)

440
0

OTIŠLI SU DO ŠABANOVE VIKENDICE U KRČEDINU 2 GODINE NAKON NJEGOVE SMRTI: Evo šta su tamo zatekli (VIDEO)

Navršilo se dvije godine otkako je kralj narodne muzike Šaban Šaulić, nastradao u njemačkom gradu Biefeld, kada se vraćao sa nastupa za koji se kasnije ispostavilo da je bio njegov posljednji.

O njegovoj karijeri, ali i životu znalo se mnogo toga, pa tako i to da je njegova oaza mira bila u Krčedinu, gdje je imao vikendicu koju je kupio osamdesetih godina i gdje je posljednjih godina svog života provodio najveći deo svog slobodnog vremena.

Pjevač je baš u ovoj kući okupljao svoje prijatelje, pravio veselja, ali i uživao u prirodi i pecao, a baš u Krčedin se dvije godine nakon  Šabanove pogibije uputila ekipa “Paparaco lova” i svojim kamerama zabilježila kako njegova vikendica sada izgleda.

“Dolazi Mihajlo najviše, Goca desetak puta. Dolaze, dolaze. Krčedin je posebno volio, kući nije odlazio – sa posla, sa aerodroma dođe direktno ovdje – prisejtili su se mještani ovog mjesta, koji su se uz njegove ploče i postere prisjetili njegovih antologijskih hitova i brojnih profesionalnih uspjeha, te istakli da će ove uspomene čuvati dok su živi. /kurir.rs/video: Pink.rs/

Prethodni članakSlovenci počeli izdavati potvrde o imunosti na koronu
Sljedeći članakObdukcija otkrila uzrok smrti: Evo od čega je nastradalo dvoje mladih čija su tijela NAĐENA U KUPATILU