Naslovnica Region MIHAJLO ŠAULIĆ NA KOCKI IZGUBIO 80.000 EVRA: Goca vraćala dug u ratama!

MIHAJLO ŠAULIĆ NA KOCKI IZGUBIO 80.000 EVRA: Goca vraćala dug u ratama!

174
0

MIHAJLO ŠAULIĆ NA KOCKI IZGUBIO 80.000 EVRA: Goca vraćala dug u ratama!

Naslednik pokojne muzičke legende Šabana Šaulića Mihajlo Šaulić i dalje ima velikih problema s kockom. Njegova majka Gordana Šaulić nedavno je uspela da skupi novac i vrati dug od 80.000a evra koje je on napravio zbog poroka, saznaje Kurir.

Poznato je da je mladi Šaulić već godinama u problemu zbog poroka, kao i da su ga roditelji više puta izvlačili iz dugova. Nedavno je Mihajlo zbog kocke i čestih poseta kazinu svoju porodicu ponovo doveo u nezgodnu situaciju. Kako kaže naš izvor blizak Šaulićima, on je prethodnih godina zapao u velike dugove zbog kojih je dobijao i pretnje. U pitanju je iznos od oko 80.000 evra koje je morao što pre da vrati.

Iako je najpre krio od svojih najbližih da je ponovo u problemu i da su ljudi od kojih je pozajmljivao novac u više navrata zahtevali da im ga vrati što pre, na kraju se obratio majci Gordani za pomoć. Šabanova udovica se iznervirala kada je saznala za to, pa je sa Mihajlom morala da obavi ozbiljan razgovor po ko zna koji put, ali je na kraju shvatila da mora da preuzme dug na sebe. U roku od nekoliko meseci Šabanova udovica uspela je da sakupi novac u vrednosti stana u Beogradu i da svog sina reši duga.

Kako tvrdi naš sagovornik, to je uspela zahvaljujući vili na Dedinju, koju duže od godinu dana izdaje jednoj ambasadi za pet hiljada evra mesečno, ali i od autorskih prava koje dobija za Šabanovu muziku od Jutjuba. Dobar deo od te svote ona je odvajala kako bi isplatila one koji su Mihajlu pozajmljivali pare, tako da je za manje od godinu dana uspela da ga oslobodi dugova.

Šaulić je majci, ali i sestrama, nakon toga obećao da će pokušati da se reši svog poroka, kao i da je svestan da je mnoge dobre prilike u životu propustio upravo zbog toga. Naime, iako se u medijima pominjalo da je venčanje s verenicom Danijelom Mandić otkazano zbog “razilaženja u određenim željama i zbog različitosti karaktera”, istina je da ga je ona ostavila upravo zbog kocke.

Njih dvoje trebalo je da se venčaju u leto 2019. godine, ali su svadbu pomerili zbog tragedije koja je zadesila Šauliće u februaru te godine. Nakon toga je Danijela, inače iz imućne porodice, odlučila da raskine sa Mihajlom, i to zbog sve veće strasti prema kocki. Pokušali smo da stupimo u kontakt s Mihajlom, ali on nije odgovarao na naše pozive. Kurir.rs/ Ekipa Kurira/ Foto: Dragan Kadić

Prethodni članakOVIM JE NAMAZALA LIST GAVEZA I UMOTALA BOLNI ZGLOB! Cijelu noć nije OKA sklopila, kad je vidjela ujutru stopalo ZANIJEMILA JE!
Sljedeći članakPorodica Šaulić dobila 200.000 eura odštete za Šabanovu nesreću: Goca kupila sinu auto!