Naslovnica Zanimljivosti TRAGEDIJA: Žena (81) se smrznula ispred vrata staračkog doma…

TRAGEDIJA: Žena (81) se smrznula ispred vrata staračkog doma…

118
0

TRAGEDIJA: Žena (81) se smrznula ispred vrata staračkog doma…

Žena (81) koja je bolovala od demencije smrznula se pred vratima svog staračkog doma u Herzbergu na Harzu. Žena je pronađena mrtava u snijegu rano ujutro u nedjelju, rekao je u srijedu viši javni tužitelj Andreas Buick iz Göttingena.

Indicije pokazuju da se žena prošle nedjelje smrznula do smrti. Rezultat obdukcije još se uvijek čeka. Kako pišu mediji, 81-godišnjakinja je bila dementna i dezorijentirana.

Prema riječima tužitelja, starački dom u kojem je živjela nije bio zatvorenog tipa za dementne korisnike već otvorenog. Trebalo bi ispitati djelatnike u staračkom domu rekao je Buick te dodao “Provjeravamo je li netko kriv.”

“Također istražujemo u kojoj je mjeri medicinsko sestrinsko osoblje imalo obvezu noću paziti na pacijente”, rekao je glavni tužitelj. /Fenix-magazin/IM/

Prethodni članakPOTRESNA PORUKA ŠAULIĆEVE ĆERKE: Prošle su dve godine od smrti KRALJA NARODNE MUZIKE: Smogla je snage da napiše samo jednu reč!
Sljedeći članakUPOZORENJE STRUČNJAKA! ZAŠTO JE OPASNO KUPATI SE SA UPALJENIM BOJLEROM: Postoji 1 zvuk koji može da ukaže na kvar!