Pretukli ga zbog 50 KM duga, preminuo od krvarenja…

ZAGREB – Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu donijelo je rješenje o sprovođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (34) zbog sumnje da je počinio krivično djelo protiv života i tijela teškom tjelesnom povoredom sa posljedicom smrti, saopštili su iz Tužilaštva.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 34-godišnjak 9. juna 2020. oko 2 sata iza ponoći, zajedno s prijateljem, došao do adrese stanovanja oštećenog u Zagrebu kako bi s njim porazgovarao oko navodnog duga u iznosu od 200 kuna (oko 50 maraka).

Oštećenog je zatekao u društvu njegovih prijatelja i započeli su verbalni sukob.

Sumnja se da je tokom sukoba, sa namjerom da ga teško povredi, osumnjičeni udario muškarca šakom u glavu usljed čega je ovaj pao na leđa i udario glavom i tijelom u tlo i pritom zadobio povrede u vidu krvnog podliva kože glave, trupa i svih udova, i prelom više rebara.

Dalji fizički napad na oštećenog su spriječile prisutne osobe.

Oštećenom je istoga dana, u jutarnjim satima, pružena medicinska pomoć nakon koje je otpušten na kućnu njegu, međutim, 13. juna 2020. preminuo je u porodičnoj kući usljed krvarenja do kojega je došlo zbog preloma rebara. /bh-index.info/

Ostavite komentar