Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) ISPLIVAO SRAMOTAN VIDEO! Kristijan Golubović KRIŠOM UZEO TELEFON od ČLANA PRODUKCIJE!...

(VIDEO) ISPLIVAO SRAMOTAN VIDEO! Kristijan Golubović KRIŠOM UZEO TELEFON od ČLANA PRODUKCIJE! Sve je snimljeno!

55
0

(VIDEO) ISPLIVAO SRAMOTAN VIDEO! Kristijan Golubović KRIŠOM UZEO TELEFON od ČLANA PRODUKCIJE! Sve je snimljeno!

Kristijan Golubović je za vreme “Ljubavne izaazovitije” napravio brutalan prekršaj, koji se vidi na videu objavljenom na Instagram profilu stranice koja prati ovaj rijaliti program.

U videu Kristijan koristi člana produkcije, koji su bili prisutni tokom ovog događaja prilikom Dana zaljubljenih, te navodno uzima telefon od njega, kako se tvrdi u opisu videa.

Glavni kadar na snimku su uzeli Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević tokom rasprave, a u pozadini se vidi Kristijan, ali i momak sa telefonom. Dalje na videu, Kristijan nešto drži i krije u rukama, a za taj trenutak, kažu da je baš trenutak kada Kristijan krije telefon u rukama.

Da li je Gpolubović ugrozio nečiji posao ovim postupkom, ali i ugrozio i svoje takmičenje, ostaje nam da saznamo. Da li je telefon dospeo u ruke Golubovića, procenite sami u videu ispod teksta: /Izvor: srbijadanas.com/

Prethodni članak(VIDEO) OVAJ POKLON ĆE PAMTITI: Žena mu izradila slike svih devojaka koje je LAJKOVAO na Instagramu!
Sljedeći članak(VIDEO) LJUBAV PREMA ŽIVOTINJAMA: Oslobađali pumu iz zamke, a onda su nakon grčevite borbe jedva izvukli živu glavu!