KADA JE MAJKA TROJE DJECE NESTALA BEZ TRAGA, MUŽ JE BIO OČAJAN: SVI SU BILI ŠOKIRANI, KADA SE SAZNALO KO JE UBIO!

Jackie Voler je nestala2011. godine, par dana prije njenog 39-og rođendana. Niko nije znao gdje se nalazi majka troje djece.

Njen suprug, Klej Voler, poslao joj je poruku u kojoj je plakao i molio je da mu se javi. Ali, sve je to bio samo dio predstave.

Ono što tada nije znala zabrinuta Američka javnost, je da je Klej ubio svoju suprugu i njeno tijelo zakopao pored rijeke.

Kasnije je samo dobro igrao predstavu pred svima.

A sve je počelo ovako: Jackie se udala za Kleja, čovjeka koji se nije dopadao njenoj porodici. Svima je bilo sumnjivo kako se on ponaša, ali Jackie je bila zaljubljena u njega. Toliko zaljubljena da mu je rodila troje djece.

Kasnije se ispostavilo da je Jackie saznala da je Klej vara, pa je otišla kod advokata i predala papire za razvod.

Kada je uhapšen, Klej je ispričao da je čak godinu dana prije razvoda “helikopterom nadletio područje oko Džavoljeg ostrva, na obali rijeke Misisipi, tražeći pogodno mjesto za gdje će da zakopa Džeki, kada je ubije.” Ali tada je odustao od svega u želji da “popravi brak.”

Par je ušao u brakorazvodnu parnicu u martu 2011. godine, a Klej je tada i prije toga pretio Jackie da će sebi “potpisati smrtnu presudu, ako se razvede od njega.”

Što je naumio to je i uradio: Klej je pretukao i zadavio Jackie u njihovom porodičnom domu u Džeksonu, a zatim je njeno tijelo odvezao čamcem i sahranio u grob, koji je iskopao u martu 2011. godine (a ubio je u maju).

Tek 2013. godine otrkiveno je da je Klej ubio Jackie, a zatim je pristao da policiju odvede do njenog groba, a sve kako bi dobio manju kaznu. 2016. godine on je napisao knjigu u kojoj opisuje sve strahote koje je počinio, a razlog zašto je ubio suprugu je taj “što nije htio da ostane bez svoje djece, s obzirom da bi ona dobila starateljstvo na sudu.”

Klej je osuđen na 35 godina zatvora, a zabranjeno mu je da zarađuje od prodaje knjige ili priče za film ili seriju. (hayat.ba/foto:print screen hayat.ba)

Ostavite komentar