ČISTI ORGANIZAM I UBIJA ĆELIJE RAKA: Ovaj prirodni napitak nije baš ukusan, ali ČUVA zdravlje!

Zdravlje kože je veoma bitno i zato je ne zapuštajte. Problemi sa kožom mogu biti uzrokovani lošim prehrambenim navikama, pa i konzumacijom cigareta i alkohola. Osim toga, stres je čest uzrok zdravstvenih problema, pa i ovih kožnih.

Zato pijte dosta vode, jedite dosta voća i povrće. Izbegavajte velik unos soli, masti, brze hrane i obojenih neprirodnih pića. Radite ono što volite, oslobađajte se stresa, budite fizički aktivni i bićete zdravi.

Često se umivajte i ne koristite hemijske kozmetičke preparate koji vam mogu naštetiti. Izbegavajte solarijume, nisu vam potrebni, a štete vam mnogo. Najčešći su uzrok raka kože-melanoma. Inače, treba da znate da taman ten nije u modi.

Ovaj prirodni lijek veoma je dobar za vaše zdravlje, jača imunitet, djeluje preventivno na mnoge bolesti, čisti organizam i ubija ćelije raka. Takođe, učiniće da vaša koža bude zdravija i ljepša, i da podmladi vaš organizam.

Sastojci:

4 limuna

10 kašika meda

3 čena bijelog luka

200 g lanenog ulja

Priprema:

Očistite bijeli luk i usitnite ga. Isto to uradite sa limunom, te dodajte ostale sastojke i izblendirajte. Konzumirajte po jednu kašiku ove smjese dnevno i primetićete značajno poboljšanje. Ovu smjesu držite u frižideru. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Ostavite komentar