(VIDEO) LEGENDARNA BAKA RADMILA: Pitali su je šta je 14. februara, a njen odgovor se i danas pamti! TEK DA ČUJETE ŠTA JE POSLIJE IZJAVILA

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju Svetog Trifuna, dok je današnji dan u zapadnoj tradiciji vezan za Svetog Valentina, odnosno Dan zaljubljenih.

Možete često čuti komentare da je proslava Dana zaljubljenih koji se sa Zapada proširio na brojne zemlje svijeta, posledica pomodarstva pa da nema razloga da parira prazniku Svetog Trifuna. A kada bi se polemika odvijala isključivo na polju religije, onda bi se pojavili i dosta oštriji komentari.

Važno je imati na umu da su i Sveti Trifun i Sveti Valentin zaštitnici iskrene ljubavi svih hrišćana. A deo priče o njima postala je 2017. jedna baka. U pitanju je bila gospođa Radmila iz Gornjeg Rataja koja je na pitanje novinarke: “Šta se obeležava 14. februara?”, dala odgovor koji je nasmejao sve koji su pogledali ovaj snimak, a kojem se vraćamo svakog 14. februara, iz očiglednog razloga.

“Bilo mi je žao samo što sam ispala glupa. Međutim, nisam. Šta sam rekla, rekla sam, prošlo je”, ispričala je kasnije baka Radmila za “Eksploziv” o svom čuvenom odgovoru. /Novi.ba/Žena.rs/

Ostavite komentar