Takmičarka PREKRŠILA STROGO PRAVILO “Granda”, a onda pjesmom pokosila žiri (VIDEO)

Takmičarka Zorana Mićanović zabilježila je veoma zapažen nastup u sinoćnoj emisiji “Zvezde Granda”, i oduševila žiri, a naročito zanimljiv momenat nastupio je kada je počela priča o njenim godinama.

Iako je najavljena kao šesnaestogodišnjakinja, ispostavilo se da takmičarka zapravo ima petnaest godina, a Saša Popović na kraju je objasnio o čemu je riječ.ć

– Plašila sam se kako će to da zvuči. Ti si mlada, a u pitanju je ozbiljna pjesma, ali kad si počela da pjevaš, ja sam imala utisak da imaš ne 15, nego 25 godina. Bravo i za stajling, i za sve! To jeste zvijezda! Imaš potencijal da budeš zvijezda – rekla je članica žirija Viki Miljković.

– Samo, ja nisam siguran da ti imaš šesnaest godina. Jesi napunila tu šesnaestu godinu? – rekao je Saša Popović, nakon što je žiri iznio mišljenje o Zoraninom pjevanju.

– Nisam napunila. Ali imam šesnaest – rekla je takmičara, vjerovatno želeći da objasni da je u šesnaestoj godini života, a njen odgovor je naišao na oduševljenje žirija.

– Propozicije u “Zvezdama Granda” su od 16 do 39 godina – rekao je Popović.

– Znači, ispada – našalio se Dragan Stojković Bosanac.

– Ne, ne… Ja sam znao da ova devojčica ima petnaest godina, ali zbog kvaliteta pjevanja… I možemo reći da je ona već jedna djevojka, zrela. Zbog toga sam zažmurio – objasnio je Popović, a Zoranin nastup pogledajte od 53:00: /Izvor: novi.ba/

Ostavite komentar