Naslovnica Zanimljivosti PAO POLJUBAC! Miljana i Danijel spojili usne u naletu STRASTI! Emocije pršte!...

PAO POLJUBAC! Miljana i Danijel spojili usne u naletu STRASTI! Emocije pršte! (VIDEO)

166
0

PAO POLJUBAC! Miljana i Danijel spojili usne u naletu STRASTI! Emocije pršte! (VIDEO)

Zola otišao u prošlost.

Žiri je u sinoćnoj “Ljubavnoj izazoviziji” odabrao da karaoke duet odrade Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, koji su otpevali pesmu “Majstor za poljupce”.

Miljana se potrudila da napravi šou, dok Zola zbog svega nije bio zainteresovan za nastup sa bivšom devojkom. Žiri im se obratio posle nastupa.

– Da li je Zola tvoj majstor za poljupce? – pitao je Milan.

 – Ne! Ovo je bio poslednji put! Malopre kada je rekao da idemo za Niš, vratile su mi se uspomene neke. Da nije bilo mene, ne bi bilo ni njega. Ja ću nastaviti da budem smešna, a Danijel će biti majstor na poljupce. Od danas mislim samo na sebe, to sam naučila od Zole! Moje suze ne treba da padaju na dole, nego na gore! On nije vredan ni pomena! Ovo je bio poslednji izliv emocija! Volela bih da otpevam od Nataše Bekvalac “Sada je stvarno kraj” ili da posvetim nešto Danijelu – rekla je Miljana.

– Moja si muška lutka – pevala je Miljana, koja je pokušala da poljubi Danijela, a onda joj je on uzvratio. /Izvor: srbijadanas.com/

Prethodni članakZAVODNIK, MAJSTORSKI NIVO! Namestio je sve tako da je morala da mu kaže “DA”! (VIDEO)
Sljedeći članakUBRZANO VAM LUPA SRCE, PREMORENI STE, OPADA VAM KOSA: Ako imate ove simptome, znak je da ste u ozbiljnim problemima, evo šta trebate odmah učiniti