Naslovnica Zanimljivosti OBITELJ UHIĆENA U TRGOVINI U NJEMAČKOJ: Zaposlenik prepoznao majku, oca i sina...

OBITELJ UHIĆENA U TRGOVINI U NJEMAČKOJ: Zaposlenik prepoznao majku, oca i sina koji su već ranije krali u trgovini!

139
0

OBITELJ UHIĆENA U TRGOVINI U NJEMAČKOJ: Zaposlenik prepoznao majku, oca i sina koji su već ranije krali u trgovini!

Policija u bavarskom Münnerstadtu (okrug Bad Kissingen), u petak je uhitila bračni par (44,41) i njihovog 17-godišnjeg sina zbog krađa koje su počinili. Uhićeni su u lokalnoj trgovini, a policiju je zvao zaposlenik trgovine koji ih je prepoznao i sjetio se kako su u siječnju već počinili krađu u njegovoj trgovini.

Policija je uhvatila i 66-godišnjeg suputnika bračnog para kod kojeg su pronađeni ukradeni predmeti u vrijednosti od 200 eura. Istražitelji su pretražili stan bračnog para, te su pronašli druge ukradene predmete, poput elektronike i odjeće.

Prema policijskom priopćenju još uvijek ne znaju gdje su ti predmeti ukradeni i kolika je njihova ukupna vrijednost. Četvero ljudi je uhićeno i privedeno u policijsku postaju, a nakon ispitivanja su pušteni, no protiv njih je podignut kazneni postupak za krađu. Fenix-magazin/MD/

Prethodni članakOVAJ SIMPTOM RAKA PLUĆA SE JAVLJA NA LICU, POGLEDAJTE U OČI, IZGLEDAJU LI OVAKO? Odmah se javite ljekaru!
Sljedeći članak(VIDEO) LEGENDARNA BAKA RADMILA: Pitali su je šta je 14. februara, a njen odgovor se i danas pamti! TEK DA ČUJETE ŠTA JE POSLIJE IZJAVILA