Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Snimljen kako krade ivičnjak, pa ga poslije morao vratiti!

(VIDEO) Snimljen kako krade ivičnjak, pa ga poslije morao vratiti!

137
0

(VIDEO) Snimljen kako krade ivičnjak, pa ga poslije morao vratiti!

Nesvakidašnji snimak krađe osvanuo je jučer na društvenim mrežama, na kome se vidi kako jedan muškarac iz Prijepolja izlazi iz automobila i krade ivičnjak. Ipak, tu nije kraj, već je ubrzo osvanuo još jedan snimak sa nadzornih kamera na kome se vidi kako se isti muškarac narednog dana vraća na mjesto krađe i vraća ivičnjak.

Na prvom snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Twitter, muškarac pvo izlazi iz automobila, odvaljuje ivičnjak i umotava ga u krpu, a potom ga stavlja u gepek automobila i odlazi.

Ipak, tu se nije zaustavio. Naime, ubrzo je osvanuo još jedan video snimak na kome se vidi kako se isti muškarac narednog dana vraća na mjesto krađe i vraća ivičnjak, javlja Nova.rs.

Sa druge strane, agencija Rina prenosi da je jedan građanin pozvao ovog lopova i rekao mu da ukoliko ne vrati ivičnjak na mjesto, da će otkriti njegov identitet i snimak postaviti na bilbord u centru Prijepolja.

Inače, ovaj Prijepoljac je potpuno spreman krenuo u krađu. On je prvo iz gepeka izvadio rezervnu gumu, kako bi prolaznici mislili da je mijenja i kako bi otklonio sumnja sa sebe da vrši krađu, a potom se ukrao ivičnjak. /Izvor: fokus.ba/

Prethodni članak(VIDEO) Nedelja, a tebe nema. Acko posvetio i otpjevao pjesmu o legendi Džeju!
Sljedeći članakHrvatske firme traže više od 2.000 stranih radnika, najviše konobara i čistačica!