(VIDEO) MILJANA KULIĆ DEMOLIRALA APARTMAN: Lomila sve pred sobom, REAGOVALO OBEZBJEĐENJE!

Noć iza nas obilježila su turbulentna dešavanja u “Zadruzi”. Nakon nominacija, gdje su za izbacivanje nominovani Nenad Aleksić Ša, Ivana Marinković i Maja Marković, odigrala se prava drama na imanju.

Miljana Kulić prije nekoliko dana zatražila je od Drveta mudrosti da joj omogući da sa Lazarom Čolićem Zolom ode na Rajsko ostrvo na dan njegovog rođendana. Međutim, u međuvremenu riješila je da stavi tačku na ovoj odnos i da uživa u čarima Rajskog ostrva sa novom simpatijom, Danijelom Višićem. Kada je shvatila da joj to neće biti omogućeno napravila je haos.

Otišla je do kapije kako bi štrajkovala, a kada je shvatila da time ništa neće postići, napravila je krš i lom u apartmanu. Popela na ogradu apartmana u želji da pobjegne sa imanja, ali se ubrzo predomislila.

Potom se vratila u apartman i lomila sve pred sobom. Bacala je stolicu po prostoriji, a u jednom trenutku odjeknuo je zvuk kao da je nešto puklo. Obezbjeđenje je reagovalo i pokušalo da je smiri, a onda ima je ona zaprijetila:

– Istog momenta hoću da izađem odavde, zadaviću se – vrištala je Miljana.

Zatim se zatvorila u kupatilo, a obezbjeđenje je pokušalo do razvali vrata kako bi ušlo. Detaljnije pogledajte u nastavku: (balasevizam.novi.ba)

Ostavite komentar