“Posljednjih sedmica iz stana noću su se čuli vrisci” Komšije o majci i kćerki koje su pronađene izbodene!

Komšije iz zgrade u Budimskoj ulici šokirane su jezivim zločinom i kažu da su majka i kćerka živjele same, da su inače bile mirne i skoro uvijek nasmijane.

Inače su bile mirne i povučene, međutim u posljednje vrijeme iz njihovog stana čula se galama. Uglavnom su se noću čuli nekakvi vrisci iz tog stana, kažu komšije iz Budimske ulice u Beogradu u kojoj su jutros pronađena tijela majke Nade Mitić (66) i njene kćerke Ane (35).

Majka i kćerka pornađene su mrtve u stanu. Njihova tijela bila su na krevetu i u lokvi krvi, dok je u stanu pronađen i nož. Prema prvim i nezvaničnim informacijama iz istrage, sumnja se da je u pitanju ubistvo i samoubistvo.

Komšije iz zgrade u Budimskoj ulici šokirane su jezivim zločinom i kažu da su majka i kćerka živjele same, da su inače bile mirne i skoro uvijek nasmijane.

– Živjele su pristojno, povučeno. Koliko znam Nada je radila u nekoj od filijala Uprave za trezor pri Ministarstvu finansija – pričaju komšije za Blic.

Kako napominju, i Nada i Ana su bile vesele i prijatne.

– Majka pogotovu. Ana je bila nešto povučenija, ali ovako nešto nikada ne bismo očekivali. Nismo ni znali da se nešto dogodilo u zgradi dok jutros nismo zatekli policiju i mrtvozornike – pričaju komšije.

– Bile su jako vezane. Uvijek su bile zajedno, išle su zajedno do pijace, u šetnju… Malo nam je bilo neobično zašto Ana, mlada djevojka, provodi toliko vremena sa majkom, ali stvarno nismo ulazili u to. Nada je bila prijatna žena, naizgled je i njena kćerka tako djelovala- kaže komšinica N. M. koja u ovoj zgradi živi takođe sa majkom i sinom, i za koju su mnogi pomislili da se u njenom stanu dogodila tragedija.

Jedan od komšija iz zgrade, rekao je za Blic da je Ana već jednom pokušala da se ubije.

Zločinu koji se dogodio prethodila je jeziva drama. Pojedini beogradski mediji naveli su da je oko tri sata poslije ponoći jedna mlađa žena pozvala policiju i prijavila da joj je sestra rekla da će izvršiti samoubistvo. Ona je odmah krenula ka Budimskoj ulici, gdje je ubrzo stigla i policija. Kada su ušli u stan zatekli su jeziv prizor.

Uviđaj je obavljen, tijela su odnijeta na obdukciju gdje će biti utvđen tačan uzrok smrti. /krtice.net/

Ostavite komentar