Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Majka je upalila mobilni telefon svog pokojnog sina i otkrila strašnu...

(VIDEO) Majka je upalila mobilni telefon svog pokojnog sina i otkrila strašnu istinu!

165
0

(VIDEO) Majka je upalila mobilni telefon svog pokojnog sina i otkrila strašnu istinu!

Ejmi Brigs je imao dovoljno razloga da bude ponosna na svog 16-godišnjeg sina, Daniela, koji je bio inteligentan, pažljiv momak koji je voleo da provodi vreme pronalaženju životinja u šumi, a u slobodno vreme je pomagao komšijama. Danijel je imao sanjao i imao velike planove.

Nažalost, tinejdžer je oduzeo sebi život …

Ovaj dečak definitivno nije odgovarao svojim vršnjacima u školi, pa su počeli da ga maltretiraju.

Iako na je prvi pogled izgledali da je verbalno nasilje, stvari su se vremenom pogoršale i doblie dramatičan preokret, dečak je bio ismevan, gađali su ga smećem, tukli i ponižavali.

Roditelji su više puta intervenisala u školi, iako se situacija nije poboljšala. Poslednja kap koja je prelila čašu bio je jedan SMS, u kome su mu doslovce napisali ,,učini uslugi svetu i ubij se. ” Danijel više nije mogao da podnese pritisak i zbog toga je izvršio samoubistvo.

Otkriće ove tekstualne poruke na telefonu pokazalo je njegovoj majci, koliko okrutno ponašanje je trpeo i kako se on borio da to sakrije od svih.

,,Ako znate da neko trpi nasilje a ništa ne preduzimate, podjednako ste krivi kao i oni koji to čine!” kaže Danijelova majka kroz suze. /Izvor: magazin.ba/

Prethodni članak(VIDEO) Baka je ugledala grupu lopova kako pljačkaju zlatarnicu, a ono što je uradila u nastavku je obišlo svijet!
Sljedeći članakSlovenija donijela novi protokol za testiranje, a sve zbog mase lažnih pozitivnih testova!