(VIDEO) Kakva bahatost: BMW-om uletio na teren i napravio štetu od 26.000 KM!

Srbijanski klub NK Đerdap toliko se trudio, kako kažu, da imaju najbolji teren u istočnom dijelu svoje zemlje, a onda, doslovno u “pola sata”, sve je nestalo kao posljedica manijakalnog čina jednog bahatog – “klinca”.

“Neko se trudi danima, mjesecima i godinama ne bi li teren ostao najbolji u istočnoj Srbiji, a onda se pojavi neko pametan i učini nam ovo!”, neutješni su u NK Đerdapu.

“Slučaj je prijavljen policiji. Gleda se snimka kamere i vjerujemo da će brzo biti otkriveni i kažnjeni”, objavili su.

Počinitelj ovog djela je nedugo poslije pronađen, objavio je MUP Srbije.

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu, brzom i efikasnom akcijom, identifikovali su i pronašli dvadesetčetvorogodišnjeg mladića koji je, kako se sumnja, uništio travnjak na stadionu Fudbalskog kluba „Đerdap“.

Sumnja se da je on sinoć svojim automobilom „BMW“ prvo vozio po atletskoj stazi oko terena, a potom ušao na travnati dio stadiona gde je više puta velikom brzinom okrenuo vozilo ukrug. Na ovaj način on je, kako se sumnja, pričinio štetu koja se procjenjuje na oko 1.600.000 dinara (26.000 KM).

Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv njega će biti podnesena krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari”, objavili su iz MUP-a. (fokus.ba)

Ostavite komentar