Djevojčica je poželjela plesati, ali su ubrzo uletjela i njezina braća

Majke, supruge i djevojke su sigurno iskusile fenomen poznat kao Fortnite – igrica koja je zaokupila svijet. To igračko ludilo je započelo prije nekoliko godina, ali je popularnost steklo tek u ovoj godini.

Djevojke i supruge ne mogu sakriti kontrolere od svojih partnera, a majke ne razumiju ni jednu riječ kada njihova djeca razgovaraju o toj ovisnoj igri. No, zanimljivo je da u Fortniteu likovi slave svoje pobjede nekim vrlo neobičnim plesnim pokretima.

Još je zanimljivije i smješnije kada djeca pokušaju izvesti te pokrete u stvarnom životu, a pokreti često imaju neobična imena kao „jubilation“, „wiggle“, „orange justice“ i „floss“.

Jednoj je djevojčici zasigurno dosadilo gledati 3 brata dok igraju Fortnite tako da je odlučila izvesti preslatku koreografiju u obiteljskom podrumu. No, nekoliko je pomoćnika uskočilo dok je mama sve pomno snimala.

Započinje pognutom glavom, a duga kosa joj prekriva lice. Počinje pjesma „Powerglide“, a ona počinje izvoditi „shoo“ (plesni pokret u kojem jednom šakom udara po zraku, ujedno udara jednom nogom i skače na drugoj).

Odjednom se pojavio jedan brat, nakon njega još jedan, a tada još jedan. Svi zajedno plešu „shoo“, ali kada se promjeni pjesme, ovi zafrkanti počinju izvoditi Fortnite pokrete od kojih se ne možete prestati smijati.

Pogledajte ih! Možete li vjerovati da postoje plesni izazovi koji koriste pokrete iz igrica? Zaista je ludo. /Izvor:magazin.ba/

Ostavite komentar