Naslovnica Svijet Žena preminula od hladnoće na putu do kuće: Svratila do komšije na...

Žena preminula od hladnoće na putu do kuće: Svratila do komšije na piće, policija je našla nedaleko od njenog doma!

132
0

Žena preminula od hladnoće na putu do kuće: Svratila do komšije na piće, policija je našla nedaleko od njenog doma!

Žena u Kanadi umrla je od prekomjernog izlaganja hladnoći dok je išla kući od svog komšije po hladnom vremenu, rekla je policija. Naime, policija je pronašla ženu mrtvu ispred njene kuće u Doson Kriku u Britanskoj Kolumbiji oko 11 sati u nedjelju.

Istraga je utvrdila da je ona prethodne noći otišla u posjetu svom prijatelju i oboje su popili nekoliko pića. Napustila je rezidenciju oko 1 sat ujutro … i nažalost nije stigla kući – rekao je narednik RCMP-a Dejmon Verel. Temperature u tom području su pale na -41,8 stepeni ranije tokom nedjelje, a region je pod ekstremnim upozorenjem. Hladno vrijeme i stanovnici se pozivaju da preduzmu mjere predostrožnosti tokom putovanja, piše Njujork Post.

Inače, trenutne temperature u Kanadi u Britanskoj Kolumbiji su u velikim minusima, a u Doson Kriku kreću se od -25 do -28 ° C stepeni. Trenutno su najviše temperature u Britanskoj Kolumbiji 2,8 ° C, a najniže od -38,4 ° C na aerodromu Dis lejk.

Generalno, takođe je prilično hladno u cijeloj Kanadi, sa najvišom dnevnom temperaturom od 2,8 ° C u ostrvcima Sisters, BC, a najnižom od -44,5 ° C u Karmaksu, selu na Jukonu, prenosi “Alo!“. krtice.net

Prethodni članak(VIDEO) MESEC DANA PREŽIVELI NA PUSTOM OSTRVU! Obalska straža nije mogla da veruje šta vidi blizu Bahama, hranili se pacovima?!
Sljedeći članakNestorović otkrio tajnu dugog života – “Oženjeni imaju manju šansu za infarkt, ali zato…”