RADA MANOJLOVIĆ KONAČNO STAJE NA LUDI KAMEN, “RIJEŠILI SU DA ME UDAJU”: Otkrila važan detalj o Harisu Berkoviću!

Pjevačica Rada Manojlović za emisiju “Premijera” kaže da joj je prijalo što je odmarala tokom proteklih mjeseci, jer je kako je istakla zbog posla i čestih putovanja ugrozila svoje zdravlje.

Shvatila sam da mi i nije dosadno, jer mi je to trebalo. Konstantno sam bila u avionima, nisam spavala, to se odrazilo na moje zdravlje, na kičmu, na vrat… – kaže Rada.

Rada ističe i da su u posljednje vrijeme počeli da je nerviraju novinski naslovi, s obzirom na to da se često komentariše njen budžet, kao i da li je podigla kredit.

Jako su počeli da me nerviraju pojedini naslovi gdje ja moram da prodam njivu, da prodam kravu, dignem kredit, da bih snimila pjesmu… Stvarno pretjeruju, ispade da ja nemam ništa i da sam radila 15 godina za vazduh. Mada, možda je bolje da misle da nemam para – rekla je pjevačica.

Emotivni život Rade Manojlović godinama je pod lupom javnosti. Mediji su navodili da Haris Berković više nije u vezi sa pjevačicom, jer se nisu pojavljivali često u javnosti. Šuškalo se i da staju na ludi kamen.

-Pa ni to nije istina, ali to je vrlo lijepo. Nemam ništa protiv toga. Mislim da su riješili da me udaju, po svaku cijenu. Mi to nećemo kriti. Nama je lijepo ovako – kaže Rada.

Pevačica je nedavno otvorila i profil na društvenoj mreži “Tviter”; što je izazvalo veliku pažnju u javnosti. Ona kaže da neće puno pametovati na ovoj platformi. Otvorila sam Tviter nalog i skapirala sam da je to potpuno druga vrsta publike i ljudi kojima se obraćam. Neću nešto da pametujem i da se bavim stanjem u svijetu – govori Rada za emisiju Premijera. (pink.rs)

Ostavite komentar