Naslovnica Zanimljivosti Mačak već 12 godina radi u opštini i obavezan je na sastancima!

Mačak već 12 godina radi u opštini i obavezan je na sastancima!

169
0

Mačak već 12 godina radi u opštini i obavezan je na sastancima!

Mačak Kipiš pojavio se u gradskoj upravi kao beba prije 12 godina. Jedan od zaposlenih je odlučio da pruži utočište mačetu bez krova nad glavom.

Kipiš se brzo sprijateljio sa novim “kolegama”, prvo je dobio dozvolu da šeta hodnicima i kancelarijama odjeljenja, a zatim je počeo da se pojavljuje na dječijim izložbama u gradskoj kući i da prisustvuje sastancima.

Sada Kipiš ima zvaničnu Instagram stranicu, na kojoj piše: “Zovem se Kipiš i najstariji sam zaposleni gradske uprave. Imam 12 godina opštinskog iskustva”.

Glavna dužnost mačke je da se pojavi zajedno sa gradonačelnikom Nevinnomiska, Mihailom Minenkovim, na jutarnjim sastancima sa guvernerom Stavropoljske teritorije u Rusiji. Sada Kipiša prati oko 1000 ljudi na Instagramu, i već postavlja trend – zamjenika šefa kancelarije./Izvor: avaz.ba/

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Кот Кипиш (@kipish_nev)

 

Prethodni članak(VIDEO) ZOLA NIJE MOGAO DA OBUZDA MILJANU! Oborio je na pod, ona mu POCEPALA majicu jednim potezom, obezbeđenje nije moglo da ih razdvoji!
Sljedeći članak(VIDEO) MESEC DANA PREŽIVELI NA PUSTOM OSTRVU! Obalska straža nije mogla da veruje šta vidi blizu Bahama, hranili se pacovima?!